Герцоги Кембриджські Кейт Міддлтон і принц Вільям витрачають на речі для дітей менше, ніж Рудковська і Плющенко

Королівське подружжя Кейт Міддлтон і принц Вільям витрачає на речі для дітей набагато менше, ніж Яна Рудковська і Євген Плющенко. Герцоги Кембриджські виховують спадкоємців, не балуючи їх.

Здається, що статус монарших осіб дозволяє їм жити розкішним життям і в цілому, такі можливості у них є, але герої нашої сьогоднішньої статті розумно підходять до розпорядження сімейним бюджетом.

Втім, це цілком зрозуміло, адже більшою мірою вони живуть за рахунок бюджетних коштів Великобританії, як і сама королева Єлизавета II. Крім грошей чесних платників податків, монархи отримують дохід від нерухомості, якою вони володіють.

Принц Уильям и Кейт Миддлтон
Принц Вільям і Кейт Міддлтон

Не дарма британці так люблять їх пару — в міру скромні спадкоємці престолу, які не зловживають своїм високим становищем у суспільстві.

Не можна не відзначити і те, як підвищився “громадський рейтинг” старшого сина принцеси Діани і його дружини після того, як принц Гаррі і Меган Маркл склали королівські повноваження.

Герцоги Кембриджские и Сассекские
Герцоги Кембриджські і Сассекські

Повернемося до гаманців та вартості коляски для молодшої дитини Кейт і Вільяма Луї. Так, подружжя зупинили свій вибір на моделі від бренду Silver Cross Balmoral за ціною в 1800 фунтів стерлінгів (трохи більше 66 тисяч гривень). Це одна з найбільших статей витрат для молодих батьків.

Кейт и Уильям с детьми
Кейт і Вільям з дітьми

Звичайно, такі суми простим людям і не снилися, але для наочного порівняння — люксова коляска Рудковської і Плющенко від Dior для новонародженого Арсенія коштує майже 180 тис. гривень.

Большая часть гардероба в семье Плющенко и Рудковской состоит из вещей от Dior
Більша частина гардероба в родині Плющенко і Рудковської складається з речей від Dior

Тобто російська зіркова сім’я живе втричі розкішніше, ніж герцоги Кембриджські. Вражає, чи не так?

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.