Як кияни провели перший день без метро? (Фото)

18 березня українці користувалися тільки наземним громадським транспортом. Так як з вчорашнього дня київське метро закрили на період карантину.

Об’їхати Київ без метро не так легко, як багатьом може здатися. Особливо, коли швидко треба дістатися на роботу, а місць у громадському транспорті немає. Нагадаємо, що в зв’язку з коронавірусом українське метро тимчасово закрили 17 березня у 23:00.

Карантин ввів деякі правила в наше життя, які багато хто вже спокійно порушує. Прийняли рішення, що в громадському транспорті має одночасно їхати не більше 10 пасажирів. Розглянемо таке нововведення на прикладі столичного маршрутного таксі №220 (вул. Тростянецька ↔ Музей авіації).

Маршрут автобуса №220 вул. Тростянецька ↔ Музей авіації
Маршрут автобуса №220 вул. Тростянецька ↔ Музей авіації

Як бачимо, даний маршрут їде з лівого берега Києва на правий берег. На його шляху 31 зупинка в прямому напрямку і 29 – в зворотному.

На початку поїздки в автобусі маршрутом №220 було трохи людей. Хтось навіть у дорозі мандарини їв. Біля Метро дійсно була поліція і черга з пасажирів. Правоохоронець зайшов у салон громадського транспорту і порахував, скільки там уже людей.

Початок маршруту автобуса №220
Початок маршруту автобуса №220
Поліція контролює кількість пасажирів
Поліція контролює кількість пасажирів

Далі зупинка за зупинкою і кількість пасажирів перевалила за десятку і досягла цифри 43. Про коронавірус і карантин нагадували пару людей, які носили респіраторні маски.

Поліції більше не було ні на одній зупинці. Люди весь час заходили, а водій ніяк не реагував. Пасажири також не звертали уваги, тільки чутно було запах народного антисептика, часнику і цибулі.

Така ж ситуація і на інших маршрутах.

Зупинка біля метра Шулявська
Зупинка біля метра Шулявська

Існує думка, що правила придумали для того, щоб їх порушувати. Але чи варто так ризикувати своїм здоров’ям?

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Як коронавірус впливає на курців – ви про це повинні знати

Нагадаємо, кіт врятував дитину від падіння зі сходів. (Відео)

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Популярне

Схожі статті

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.

Ці пірамідки підкорюють кожного. Домашні змагаються за те, що залишилося: пельмені в незвичайному виконанні

Пельмені знайомі всім нам, це дуже проста і звичайна страва. Але що, якщо додати в неї трохи креативу? Сьогодні ми підготували рецепт пельменів «Пірамідок», які підкорять усіх з першої спроби.