Стало відомо, як виглядає кіт Володимира Зеленського: такий похмурий

Домашні вихованці приносять радість і допомагають пережити навіть найважчі моменти життя. Про це чудово знає родина нинішнього президента України, адже у них теж є пухнастик. А тепер докладніше про те, як виглядає кіт Володимира Зеленського.

Перша леді країни час від часу радує публіку новими постами в соціальних мережах. Не так давно Олена вирішила показати сімейного улюбленця — чарівного висловухого кота, правда його імені вона не назвала.

Фотографією п’ятого члена сімейства Зеленська супроводила гнівний пост, пов’язаний з поширенням її фейкових акаунтів. Останнім часом особливо часто з’являються сторінки, які нібито належать дружині президента, котрі до того ж залишають коментарі і повідомлення від її імені.

Семья Зеленских
Сім’я Зеленських

Свою реакцію на це Олена продемонструвала за допомогою фото кота — його мордочка однозначно висловлює невдоволення.

Судячи з пишної шубки та характерних вушок, п’ятий член сім’ї Зеленських — пухнастик породи хайленд-фолд, тобто це шотландський висловухий довгошерстий кіт. Вони володіють спокійним і поступливим характером, добре навчаються, швидко запам’ятовують домашні правила (де лоток, їжа, вода, місце).

Кот Зеленских
Кот Зеленських

Ці котики акуратні, тямущі, турботливі і миролюбні, а щоб вихованець був щасливий, потрібно зовсім небагато — ситна їжа, періодичні прогулянки на свіжому повітрі і, звичайно ж, увага господарів.

Втім, зі вступом на президентський пост у Володимира Олександровича часу стало набагато менше, щоб проводити його з хвостатим, але дружина і діти завжди допоможуть, так що недолюбленим кіт точно не залишиться.

Схожі статті

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.