Перерахунок пенсій в грудня 2020: на скільки збільшиться надбавка і за що вона буде?

Кабінет Міністрів України вніс ряд поправок до бюджету, які регулюють соціальні виплати населенню.

Раніше ми вже писали про те, що з грудня 2020 року по грудень 2021 року буде рости в три етапи виплати сім’ям з дітьми та матерям-одиначкам, а також опікунам та дітям-сиротам. Детальніше можна почитати в нашому матеріалі: “Виплати на дітей у 2021 році підвищать: скільки отримуватимуть і кому вони будуть призначені? “.

Уряд прийняв рішення зробити надбавку для деяких пенсіонерів вже з грудня цього року. Хто її отримає?

Внаслідок перерахунку мінімальна пенсія складе 1769 гривень. Таким чином, вона стане вище на 57 гривень. Максимальна буде зафіксована на рівні 17690, що на 570 гривень, чим вона була раніше.

Надбавка до пенсії
Надбавка до пенсії

Крім того, очікуються додаткові гроші за страховий стаж. Якщо чоловік працював більше 35 років, а жінка – понад тридцять років, то кожен місяць їм будуть доплачувати 57 грн за кожен додатковий рік.

Детальніше про бюджет на наступний рік і його розподіл буде відомо приблизно через місяць, а може і більше. Так як народні депутати завжди приймають його “під ялинку “. Уряд не виключає, що там будуть прописані ще якісь виплати соціально незахищеним верствам населення.

Схожі статті

Святковий салат “Сукня нареченої”: в радянських столових він був найдорожчим. Нереальна смакота по-простому

Святковий салат "Сукня нареченої" закохає в себе з першого шматочка. Він простий у приготуванні, недорогий в плані інгредієнтів, але дуже смачний і підійде для будь-якого застілля.

Про олів’є і шубу давно забула, бо знайшла смачну заміну: салат з найпростіших продуктів. Зникне за хвилину!

Простий рецепт салату з куркою та картоплею затьмарить класичний олів'є і стане прикрасою святкового столу. А для приготування знадобляться найпростіші продукти.

Ідеальне тісто без опари: для піци, пиріжків і булочок: розкриваю секрет, що любить тісто, яке не черствіє

Домашня випічка дуже різноманітна, майже на кожній кухні готують булочки, пиріжки, піцу, пироги. Все це можна приготувати з одного універсального тіста без опари. Рецепт у нашій статті.