ВІДЕО: Дивовижний Невицький замок в осінньому оточенні зняли з висоти пташиного польоту

Осінь в Карпатах - неймовірна пора, яскрава, соковита, тепла і ароматна. Все набуває особливого змісту на тлі жовтіючого листя. І навіть старовинні руїни виглядають по-особливому.

Невицький замок – одна з архітектурних пам’яток Закарпатті. Вірніше, його руїни, які останні десятиліття безуспішно намагався не те щоб відновити, а хоча б законсервувати в існуючому стані. Але це окрема історія.

Невицький замок поряд з Ужгородом
Невицький замок поряд з Ужгородом

А зараз, поки на Закарпатті золота осінь, ці загадкові руїни привертають десятки туристів, які намагаються відчути ту середньовічну атмосферу, що панувала тут в давні часи.

Осінь в Карпатах
Осінь в Карпатах

Мало хто в період карантинних обмежень може потрапити туди і портал НадКарпаття зняв цю споруду неподалеку Ужгорода за допомогою квадрокоптера. Відео розмістив Сергій Кузнєв на своєму Ютуб-каналі.

старовинні руїни
Старовинні руїни

У кадр потрапили не тільки руїни замку, в яких зараз волонтери намагаються відновити зруйновану часом вежу, а й річка Уж, сусіднє село Невицьке, готельний комплекс “Камелот ” біля підніжжя гори, а також, великий гранітний кар’єр в селі Кам’яниця.

Популярне

Схожі статті

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.

“Хлопчик кучерявий” на святковому столі не переводиться: приготувати торт не складно, а смак і вид ідеальні

Торт "Хлопчик кучерявий" – це звичайний сметанник, але з оригінальним оформленням. Частина бісквіта просочується кремом і викладається гіркою. Виходить дуже незвично на вигляд.

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.