Помер батько Ольги Богомолець. Вадим Березовський врятував десятки тисяч життів

Професор Вадим Березовський помер у віці 88 років 14 листопада. Відомий вчений, автор численних винаходів в області медицини був унікальною людиною.

Вадим Березовський – знакова постать в українській медицині. На його рахунку унікальна кількість відкриттів, винаходів і патентів в області клінічної фізіології та космічної медицини, він був відзначеним багатьома званнями і почестями.

Вадим Березовський
Вадим Березовський

Його дочка – Ольга Богомолець в своєму фейсбуці написала так?

Сьогодні о 18:30 не стало тата. Професор Березовський Вадим Якимович – завжди веселий, невтомний і невтомний борець за справедливість і довголіття, за освоєння космосу, за збереження парків Києва, за захист Олександрівської лікарні

Мало хто знає, скільки унікальних і корисних винаходів на рахунку цієї людини, які вже десятки років використовуються в світовій медицині, але хто їх автор – знають тільки фахівці.

Ольга Богомолець з батьком
Ольга Богомолець з батьком

Немає сенсу їх перераховувати, так як це суто наукові технології. А ось згадати хорошу людину, українця і батька гідних дітей – треба обов’язково! Вічна пам’ять!

 

 

 

Схожі статті

Святковий салат “Сукня нареченої”: в радянських столових він був найдорожчим. Нереальна смакота по-простому

Святковий салат "Сукня нареченої" закохає в себе з першого шматочка. Він простий у приготуванні, недорогий в плані інгредієнтів, але дуже смачний і підійде для будь-якого застілля.

Про олів’є і шубу давно забула, бо знайшла смачну заміну: салат з найпростіших продуктів. Зникне за хвилину!

Простий рецепт салату з куркою та картоплею затьмарить класичний олів'є і стане прикрасою святкового столу. А для приготування знадобляться найпростіші продукти.

Ідеальне тісто без опари: для піци, пиріжків і булочок: розкриваю секрет, що любить тісто, яке не черствіє

Домашня випічка дуже різноманітна, майже на кожній кухні готують булочки, пиріжки, піцу, пироги. Все це можна приготувати з одного універсального тіста без опари. Рецепт у нашій статті.