Кличко розповів про додаткові правила користування послугами магазинів, аптек і громадського транспорту

З понеділка 23 березня запроваджують нові правила відвідування магазинів й аптек.

У зв’язку з поширенням коронавірусу в Україні громадяни під час покупок повинні дотримуватись правила «1 людина на 10 квадратних метрів», – повідомив під час брифінгу Віталій Кличко.

Мер столиці України стверджує, що тепер власники магазинів зобов’язані виконувати нові правила.

Віталій Кличко зауважив: «В аптеках та магазинах ми запроваджуємо додаткові правила та обмеження за кількістю відвідувачів. У приміщеннях має перебувати одна людина на 10 квадратних метрів площі магазину. Власники магазинів та аптек повинні дотримуватися цих обмежень, а також забезпечити виконання усіх, раніше введених, антиепідемічних заходів. Доставка продуктів харчування, ліків, а також усіх необхідних товарів та засобів буде здійснюватися у звичайному режимі».

Соціальні працівники столиці будуть забезпечувати продуктами й іншими необхідними засобами самотніх киян пенсійного віку.

Користуватись громадським транспортом можуть працівники лікарень, рятувальних і правоохоронних служб. Також робітники продуктових магазинів, аптек та стратегічних підприємств. Тобто підприємства, які відповідають за економіку і безпеку держави.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Коронавірус в Україні: міністр охорони здоров’я закликає увести надзвичайний стан у країні

Нагадаємо, коронавірус згуртував українців – люди намагаються допомогти один одному. 

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Схожі статті

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.

“Юристи вже працюють”: Ольга Фреймут прояснила ситуацію з некоректним коментарем щодо чоловіків в Україні

Телеведуча та журналістка Оля Фреймут потрапила у скандал, начебто звинувативши українських чоловіків в небажанні захищати країну. Сама знаменитість стверджує, що ці слова – брехня. 

Рецепт мама принесла з гостей: беру найдешевший фарш, але ж ой як смачно виходить. Про котлети чути не хочу

Що можна приготувати з фаршу? Звичайні котлети вже набридли, а сильно заморочуватися не хочеться. Сьогодні ми підготували рецепт, який чудово підходить для таких моментів.