Повний локдаун вже через три тижні. Прем’єр-міністр дав прогноз по карантину в Україні Важлива новина

З огляду на те, що практично кожен день Україна ставить нові рекорди за кількістю хворих, в уряді задумалися про посилення карантинних заходів.

Минулого тижня на законодавчому рівні затвердили “карантин вихідного дня “. Однак від кардинально ситуацію не змінив. Хоч і прогнозується, що протягом двох тижнів він повинен дати результат в 20% на зменшення. Поки статистика залишається сумною, у Верховній Раді розглядають жорсткий карантин – такий, який був навесні.

Не працюватимуть бари, кафе, ресторани, перукарні, кіно, спортзали і все інше

Повний локдаун в Україні
Повний локдаун в Україні

Уже через три тижні в Україні планують прибрати зонування і всюди закрити підприємства, залишивши тільки продуктову промисловість і аптеки. Про громадському транспорті поки мова не йде, але його планують залишити. Якщо кількість хворих в день перевалить за 20 тисяч чоловік, то повний локдаун буде введений вже на наступний день.

Повний локдаун в Україні
Повний локдаун в Україні

Це стало ясно після сьогоднішнього виступу Дениса Шмигаль в Раді. Він каже, що такі обмеження будуть діяти мінімум місяць, і тільки тоді ми зможемо побачити якісь істотні результати.

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.