Лютий мороз, штормове попередження і снігопад: які області України накриє негодою

Синоптики спрогнозували, що такий мороз, вітряна погода і короткочасні сухі снігопади будуть як мінімум до кінця цього тижня.

Відомий український синоптик Наталка Діденко в своєму Фейсбук розповіла, що в основному штормове попередження стосується Криму і Приазов’я. А ось в інших областях України будуть тільки нетривалі снігопади і хороший мінус.

В Українському гідрометцентрі показали карти погоди, які показують, що синоптична ситуація за два дні встигне змінитися кілька разів

Мороз і снігопад
Мороз і снігопад

Синоптики відзначають, що вітер в найближчі два дні буде поривчастий, від 7 до 12 м / с. На сході країни вночі стовпчик термометра може опускатися до мінус 15 градусів нижче нуля, а ось на Західній Україні найнижча погода буде на рівні мінус трьох.

У Києві вдень від двох до чотирьох градусів з плюсом, а вночі місцями до мінус трьох. На 19-20 листопада снігу не передбачається. Снігопад очікується 21-22 листопада.

Мороз і снігопад
Мороз і снігопад

Нагадаємо про важливість правильно підбирати одяг та взуття, коли ви виходите на вулицю. Одягайтеся тепло і зручно, щоб уникнути обмороження і падінь на льоду.

Також скористайтеся нашими порадами як правильно ходити по вулицях і залишитися в живих і правила для автомобілістів, які допоможуть уникнути ДТП.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.