“ПриватБанк ” блокує карти українців: серед них може бути і ваша

Як виявилося, рахунки українців в державному "Приватбанку " блокують, і позбавляють власників засобів доступу.

З чим же пов’язане це рішення – збої або масові закриття рахунків з якоюсь конкретною метою? На сайті Мінфіну або на офіційному інтернет-ресурсі ПриватБанку немає ніякої офіційної інформації з приводу блокування рахунків. Але в соціальних мережах користувачі продовжують залишати скарги на проблеми з фінансовою організацією.

Історія клієнтки з перших вуст

“ПриватБанк заблокував карту без попередження. Дізналася я про це тільки тоді, коли мені потрібно було оплатити замовлення в інтернет-магазині. Я спочатку написала в онлайн-чат, мені сказали, що заблокували в зв’язку з заявою кількох платників, яких – так і не вдалося дізнатися навіть після дзвінка на номер 3700.

ПриватБанк блокує карти
ПриватБанк блокує карти

На наступний день, так і не дочекавшись повернення доступу до рахунку, я знову зателефонувала на лінію. Мені повідомили, що карта заблокована в зв’язку з тим що мені на рахунок зайшла сума 350 гривень, яка вимагає додаткової перевірки, і знову ж таки термін 3 робочих дня. Сказали, щоб я чекала дзвінка з банку. Однак ні в цей же день, ні на наступний мені ніхто не подзвонив.

Я зважилася зателефонувати знову. Я вже 4 день без засобів на існування, завдяки Привату “, – обурено звернулася одна з клієнток.

Однак з компанії їй не відповіли по суті, лише попросили ще трохи почекати до вирішення ситуації.

Причини, за якими банк може блокувати карту

Згідно з правилами Приватбанку, є ряд обставин, за якими співробітники компанії дійсно мають право заморозити ваш рахунок. В першу чергу, це звернення з проханням про блокування картки, яку можна відправити як через мобільний додаток, так і за номером. Далі блокувати рахунок можуть через підозрілу активність. Наприклад, в один час вам надійшли або ви зробили дуже багато перекладів.

ПриватБанк блокує карти
ПриватБанк блокує карти

В такому випадку банк має право не попереджати про блокування заздалегідь, а оповістити по факту.

Окремо слід розглядати технічні збої на серверах компанії.

Схожі статті

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.