Розповніла Олена Зеленська з’явилася на публіці і налякала шанувальників: що з нею сталося?

Перша Леді України Олена Зеленська з'явилася на публіці, приголомшивши шанувальників - невже вона так сильно розповніла? Або може дружина президента знову вагітна?

Вона з’явилася як спікер в студії шоу “Ігри нескорених. 2.0 “, яке відбулося 13 грудня 2020 року. Там дружина Володимира Олександровича Зеленського з’явилася на публіці в червоному класичному костюмі. Шанувальники відзначили, що в такому вбранні вона візуально здається більш повненький, а можливо так воно і є – за останні кілька місяців Олена Зеленська набрала трохи зайвої ваги.

Фотографію з заходу Олени Зеленської опублікувала у себе на сторінці

Перша леді з’явилася з нюдовим макіяжем і розпущеним волоссям. Великі локони були недбало покладені на плечі.

Деякі коментатори навіть вказали, що Олена Зеленська може бути знову вагітна – у неї сильно подобалося обличчя і талія, таке може бути на перших місцях цього цікавого положення.

Але Олена не коментує свій зовнішній вигляд і не відповідає на питання коментаторів.

Відзначимо, що до президентства Зеленського Олена була не дуже публічної особливої. Вона лише писала коханому чоловікові сценарії і жарти, і зрідка з’явилася з ним на публіці. Тому у них навіть фотографій спільних зі старих часів не так вже й багато.

Коли Володимир переміг на виборах в 2019 році, Олена була змушена вийти з тіні чоловіка

Вона стала першою леді, взялася реформувати освітню систему, особливо її зацікавило харчування дітей в школах. Тепер вона їздить і представляє свого чоловіка на різних знакових подіях, куди сам Володимир Олександрович приїхати з різних причин не встигає.

Варто зазначити, що Олена Зеленська вже визнана найбільш молодою, красивою і стильною першої леді за всю історію незалежної України.

Вона, як і її чоловік, повністю відмовилася від співпраці зі студією “Квартал 95 ” після того, як увійшла в політику. Зараз вона займається деякими представницькими справами першої леді і виховує двох дітей.

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.