Помер Геннадій Кернес: мера Харкова не стало через Ковід-19 Важлива новина

17 грудня 2020 помер мер Харкова Геннадій Кернес. Цю інформацію журналістам підтвердив його друг.

У ніч на 17 грудня помер мер Харкова Геннадій Кернес, повідомив його друг бізнесмен Павло Фукс.

«Наслідки коронавирусной інфекції дали серйозні ускладнення на роботу життєво важливих органів і систем його організму», – написав він у себе в Telegram.

Скріншот зі сторінки Павла Фукса
Скріншот зі сторінки Павла Фукса

Меру українського міста Харків Геннадію Кернесу був 61 рік

Помер Геннадій Кернес
Помер Геннадій Кернес

11 грудня його оточення повідомило, що політик відправився на лікування від коронавирусной хвороби. Його госпіталізували, стан довгий час залишалося важким.

Незабаром Геннадія Кернеса вивезли до Берліна. Продовжили лікування в німецькій клініці Шаріте. Саме там, де свого часу відкачували від отруєння отрутою “Новачок ” Олексія Навального. Клініка Шаріте вважається однією з кращих в світі, тому всі були впевнені – Геннадія Адольфовича зможуть допомогти.

Помер Геннадій Кернес
Помер Геннадій Кернес

Однак, мабуть, стан Кернеса погіршувався ще й на тлі ускладнень інших хвороб. Він взагалі пропав з поля зору преси в серпні цього року. Ще тоді ходили чутки про те, що політика не стало. Однак його оточення і він сам виходили на зв’язок лише зрідка, щоб оповістити про те, що Кернес живий, і щоб опоненти заздалегідь не зловтішалися.

10 вересня його поклали в харківську лікарню, а в ніч на 17 вересня літаком госпіталізували в німецьку клініку “Шаріте “.

Помер Геннадій Кернес
Помер Геннадій Кернес

11 листопада в Мережі з’явилося перше фото хворого Геннадія Кернеса. Харківський глава передав привіт з Німеччини через свого друга – бізнесмена Павла Фукса. На фотографії Кернес на лікарняному ліжку і з підключеними трубками.

Більше ніяких повідомлень від Геннадія Кернеса не було. Про стан здоров’я мера Харкова періодично інформували його соратники.

11 грудня стало відомо, що стан здоров’я міського голови Харкова Геннадія Кернеса погіршився. Як розповів виданню ТСН секретар міської ради Ігор Терехов, у Кернеса відмовили обидві нирки.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.