Бабусі пошили онукам наряди на Новий рік: Ось, що з цього вийшло

Фантазія бабусь може розігратися в різних напрямках і костюми можуть різні, від смішних до незвичайних. Вони згадують як самі були маленькими.

Скоро Новий рік і все намагаються бути на новорічному святі красиво одягненими та прекрасно виглядати.

Багато мам і тат не тільки для себе намагаються підібрати вбрання, а й ходять, щоб Новий рік запам’ятався дітям. Які костюми потрібні своїм синочкам і донькам, вони вибирають самі орієнтуючись на побажання дітей.

Однак коли батьки сильно зайняті і їм не часу цим займатися, то вони перекладають це завдання на своїх мам, тобто бабусь. В якому б віці бабусі не були їм завжди цікаво займатися своїми онуками. Особливо їм доставило задоволення взяти участь в підготовці новорічних святкових костюмів для своїх онуків.

Фантазія бабусь може розігратися в різних напрямках і костюми можуть різні, від смішних до незвичайних. Вони згадують як самі були маленькими і які костюми в той час одягали. Зараз звичайно інший час і бабусі орієнтуються на персонажі, які люблять внуки.

Нижче підібрано кілька костюмом, які придумали бабусі для своїх онуків. Чи підійдуть ці костюми на Новий рік, можна буде судити в новорічну ніч, коли гості їх оцінять.

Але найголовніше, щоб костюми сподобалися онукам і вони радісно і весело відсвяткували Новий рік зі своїми батьками, бабусями та дідусями.

Оригінальний костюм птиці, а який у неї грізний і незалежний вид!

 "" Бабуся згадала прекрасний кінофільм “Операція И та інші пригоди Шурика” – костюм папуаса і бойове розфарбовування

 "" Тоха любить машинки і завжди хоче, щоб йому їх дарували на свята. Бабуся намагалася для Тохи – костюм з номером машини онукові сподобався

 "" Фільм “Зоряні війни” завжди подобається дітям і напевно бабусі теж.

 "" Незвичайний і “апетитний” костюм

 ""

Схожі статті

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.