У Геннадія Кернеса знайшли 11-річну дочку, яку він приховував в Лондоні: близький друг видав таємницю

23 грудня 2020 року в харківському театрі опери та балету проходить прощання з померлим мером Геннадієм Адольфовичем Кернесом.

У Харківського міського голови Геннадія Кернеса є 11-річна дочка Софія. Таку заяву зробив бізнесмен з Харкова на ім’я Павло Фукс, який довгий час близько спілкувався з померлим чиновником і був його другом.

За інформацією Фукса, ім’я дівчинки – Софія. Вона зараз проживає зі своєю мамою в столиці Великобританії Лондоні. Відомі сини Кернеса підтримують з нею зв’язок і знають про її існування. Дівчинці 11 років.

“Він її шалено любив. Просто не хотів, щоб вона бачила його хворим. Вона на нього дуже схожа – просто копія! І зовні і за характером “, – розповів Фукс.

Протягом майже дванадцяти років приховував свою дочку від очей публіки, і навіть від деяких друзів

Помер мер Харкова Геннадій Кернес
Помер мер Харкова Геннадій Кернес

Саме тому в ЗМІ немає жодної згадки про дочку Кернеса, на відміну від трьох його синів. Кирило Кернес народився в шлюбі з Оксаною Василенко, Данило Привалов – від Галини Привалової, Родіон Гайсинський – син останньої коханої мера Харкова Оксани Гайсинської.

Нагадаємо, що цієї осені мер Харкова Геннадій Кернес підчепив інфекцію Ковід-19. Імовірно, чиновник міг заразитися від своєї ж покоївки.

З огляду на його немолодий вік, ускладнення і наявність хронічних хвороб, Ковід-19 став для Кернеса смертельним. Про те, що його серце трагічно зупинилося, повідомили в ЗМІ рано вранці 17 грудня.

Прощання з Кернесом 23 грудня 2020 року
Прощання з Кернесом 23 грудня 2020 року

У середу, 23 грудня весь Харків прощається зі своїм мером. На прощання приїхав і Віталій Кличко – глава української столиці. Тисячі людей з самого ранку зібралися під харківським театром опери та балету, щоб проводити політика в останню путь.

Прощання з Кернесом 23 грудня 2020 року
Прощання з Кернесом 23 грудня 2020 року

Схожі статті

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.

Улюблений салат “Грибна галявина” з копченим м’ясом: виходить водночас і соковитий, і такий ніжний. Ідеально

Шарові салати – найкращий варіант страви для будь-якого свята. Розповідаємо, як приготувати смачну закуску з куркою та грибами, яка приємно здивує всіх.

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.