Укрзалізниця почне продаж залізничних квитків в Viber і Telegram

Очікується, що це нововведення буде прогресивніше ніж в месенджерах Telegram, Viber і Facebook Messenger у вигляді чат-бота при роботі українського сервісу RailwayBot.

“Укрзалізниця” почне запускати чат-боти, щоб продавати залізничні квитки в Viber і Telegram. Про це повідомив монополіст залізничних перевезень.

Як констатує “Укрзалізниця” розробляє програму, при якій це стане можливо і стане можливим користувачам зазначених додатків купувати залізничні квитки не виходячи з дому.
Це буде зроблено спільно з платіжною системою Visa та техпартнером – фірмою Middleware Inc. (Сполучені Штати Америки), використовуючи технологію Corezoid Hyperautomation Engine.

Це нововведення стане східцем наверх. Тепер залізничні квитки стане простіше і зручніше купувати, перебуваючи в будь-якому місці. Очікується, що це нововведення буде прогресивніше ніж в месенджерах Telegram, Viber і Facebook Messenger у вигляді чат-бота при роботі українського сервісу пошуку квитків RailwayBot.

 "" Сьогодні – 12.01.2021 року відбудеться пресконференція, на якій будуть висвітлені всі подробиці запуску вищевказаного сервісу. Цю пресконференція, яка буде проходити в офісі компанії “Укрзалізниця” проводитимуть представники даної організації.

Там же можна дізнатися все цікавлять нюанси щодо впровадження цієї системи продажу залізничних квитків через Viber і Telegram.

Очікується, що впровадження цієї системи продажу залізничних квитків поліпшить можливості та зручність їх продажу. Через час можна буде порівняти якість і плюси даної системи.

Зараз багато товарів і послуги продаються через інтернет додатки та це стало нормою сучасного життя. “Укрзалізниця” йде в ногу з часом.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.