На Україну насувається два сильних циклони: буде сніг і морози до мінус 25

Незважаючи на те, що найхолоднішим місяцем в році все ж вважається лютий, січень 2021 року теж нагадає про себе досить сильними морозами.

Як повідомляють метеорологи Укргідрометцентру, зараз на Україну насуваються сильні морози і сніг.

Похолодання на всій території країни. Найнижчі температури очікують 14-19 січня

Синоптик Наталія Діденко повідомила в Facebook, що з 13 січня погоду впливати циклони Бартош і Дімітріос.

січневі морози
січневі морози

“12-го січня очікується в більшості областей України від 2 морозу до 2 градусів тепла. Надалі температура повітря буде поступово знижуватися і в період 14-19 січня досягати в нічні години -14-25 градусів “, – зазначила Діденко.

За її словами, циклон Бартош принесе мокрий сніг, дощ, сніг і сильний вітер на схід і південний схід України, а також в Сумську область.

Вся решта території України, за словами Наталки Діденко, виявиться під впливом північного циклону, якому вже встигли дати “Ім’я ” Дімітріос. Він нарешті організовує зимову бажану картинку на вулиці – посипає снігом.

січневі морози
січневі морози

14 січня температура впаде до -9 ..- 11 градусів Цельсія вдень в Києві, до -7 …- 14 в північних регіонах. В інших регіонах морози будуть слабкими. Снігопади триватимуть на півночі і заході країни.

У п’ятницю, 15 січня, морози посиляться на заході, півдні та центрі України. Сніг буде на більшій частині території країни, крім південних регіонів, Дніпра і Запоріжжя.

А ось в п’ятницю, суботу та неділю температура повітря в нічний час опуститься до рекордних 25 градусів морозу. Це очікується як в північно-східних областях України, так і по центру.

 

Схожі статті

Пиріжки звичайні вже не роблю: дуже смачні домашні біляші “Від душі”. Не такі жирні, бо смажаться по-іншому

Нічого важкого у приготуванні біляшів немає, а ці виходять надзвичайно соковитими, але водночас дієтичними. Бо олії потрібно використовувати мінімум.

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.