Жорстокий сусід побив хаскі за те, що він задушив курку: як зараз почувається собака? Подробиці історії

В Одеській області чоловік побив граблями сусідського собаку породи хаскі. Тварина у важкому стані з численними травмами голови.

Власниця хаскі заявила, що її пса на ім’я Марс побив сусід. У поліції кажуть, що чоловік бив тварину граблями, оскільки собака задушив його курей. Про це повідомляє “Суспільне новини”.

Лікарі діагностували у хаскі численні травми голови. Пес у важкому стані, лікування триватиме три тижні.

“Після того, як ми відвезли собаку вже в клініку. Ми з активістами і волонтерами поїхали, так скажімо, на місце злочину. Там ми домоглися, щоб заарештували цю людину. Він вийшов і сказав, що він убив би собаку не замислюючись”, – розповідає волонтер Олена Корєнь.

Місцеві жителі кажуть, що подібне трапляється з чоловіком уже не вперше. Він любить тільки своїх собак, а до решти дуже жорстокий.

Історія хаскі Марса, якого побили на Одещині

Хаскі на ім’я Марс перебуває у тяжкому стані під наглядом лікарів. За версією поліції, його побив сусід власниці тварини через те, що собака нібито задушив його курей. Відео колег Суспільне Одеса

Posted by Суспільне Новини on Tuesday, February 2, 2021

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.