Перший раз стала мамою в 65 років: 10 років по тому – життя дочки і матері

Коли дівчинку взяли в школу, вчителі думали, що їй важко буде спілкуватися зі школярами. Однак вона нормально подружилася з усіма.

Валентина Підвербна, житель Чернігова в 65 років народила первістка. Це було 10 років тому. Це стало сенсацією не тільки для України, але і для всіх країн СНД. Через час ця новина вщухла. Однак багатьом людям хочеться дізнатися як склалася доля дівчинки і її мами. Як живуть зараз вони і які у них плани на життя?

Валентина була одружена двічі, але дітей у не було. Вона розуміла, що скоро настане старість і вона залишиться самотня жінка. Тому вона вирішила виправити ситуацію і зробити ЕКО.

Вона дізналася ціну і збирала гроші на ЕКО. Протягом 7 років вона харчувалася тільки картоплею і хлібом, а також підробляла після основної роботи продажем всяких дрібничок. Зібравши потрібну суму вона звернулася до лікарні.

Тільки третя спроба дала результат. І в лютому 2011 року вона народила дочку. Вага новонародженої був 3 кг. Народила вона методом кесаревого розтину. Валентина дала ім’я дочки – Анна-Марія.

 ""Дуже допомогли Валентині волонтери, які допомогли їй облаштувати кімнату для дівчинки. Валентина часто гуляла на вулиці зі своєю донькою. Коли вона підросла мама, заборонила їй спілкуватися з однолітками, щоб вона не навчилася поганих речей.
Соцслужба хотіла позбавити її батьківських прав, але не знайшла до чого причепитися.

 "" Люди періодично допомагають їм з ремонтом і меблями. Влада міста та соціальна служба стежать за цією сім’єю. Коли дівчинку взяли в школу, вчителі думали, що їй важко буде спілкуватися зі школярами. Однак вона нормально подружилася з усіма в класі та вона має добру успішність. Її мама хотіла в перші дні бути з нею в школі, проте потім її вчителі відрадили від цього.

Валентина поділилася своїми мріями. Вона хоче мати невелику дачу, посадити яблуню для дочки та зійтися з чоловіком, який міг би виховувати Анну-Марію.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.