Розкішні двометрові волосся: мало яка дівчина собі може таке дозволити (Фото)

Миє волосся Алена один раз в тиждень і витрачає на них 60 хвилин. Дівчина любить просту зачіску і збирає волосся в тугий пучок.

Представники прекрасної статі намагаються здивувати чоловіків різними зачісками. Всі прагнуть йти в ногу з модою. Деяким це вдається і зачіски їм йдуть, інші намагаються виділитися і придумують різні незвичайні нововведення, починаючи від різної гами кольору до зачіски, яка зовсім не містить волосся.

Однак є і протилежні напрямки.
Так, наприклад Алена Кравченко, українська дівчина з Одеси показала свої прекрасні та довге волосся. Їх довжина становить два метри. Олені зараз 36 років. Вона часто розміщує в соціальних мережах свої фотографії на яких вона представлена в різних образах.

Так нещодавно дівчина продемонструвала своє двометрове волосся. Фотографував Олену Давид Дубницький. Ці кадри зачарували користувачів соціальних мереж. Вони дивуються яким чином вона примудряється утримувати своє волосся такими довгими і як вона за ними доглядає.

 "Олена
Олена Кравченко

Все-таки така довжина волосся доставляє певні незручності. Олена розповіла, що вона відрощує волосся протягом 30 років. Перукар не допомагає їй утримувати таке волосся, вона до нього практично не звертається. Іноді це робить, щоб підстригти кінчики волосся.

Миє волосся Алена один раз в тиждень і витрачає на них 60 хвилин. Дівчина любить просту зачіску і збирає волосся в тугий пучок. Інші зачіски Олена не любить.

Звичайно їй важко доглядати за такими довгим волоссям, але це неординарна довжина і деякі представники прекрасне статі можуть собі дозволити таку довжину. Уявіть собі як вранці потрібно їх заплести або укласти, що встигнути прийти на роботу!

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.