Яка ціна на газ буде встановлена в березні? Постачальники газу пішли на компроміс

Всіх українців зараз цікавить питання: "Яка ціна буде за газ в березні 2021 роки?" До чого потрібно готуватися і що очікувати звичайним людям?

Населення України болісно реагує на підвищення вартості будь чого.

Особливо це стосується енергоносіїв і комунальних послуг. Деякі люди не в змозі їх оплачувати. Звичайно, є субсидії, проте не всі їх отримують і тим сім’ям, які не користуються субсидіями по ряду причин, важко оплачувати комунальні послуги та газ. Потім виникають “тарифні” протести.

Всіх українців зараз цікавить питання: “Яка ціна буде за газ в березні 2021 роки?” До чого потрібно готуватися і що очікувати пересічним українцям?

На сайтах в інтернеті можна знайти безліч публікацій, які розрізняються за рівнем ціни та правдивості інформації. Тому потрібно звертатися до першоджерела.

“Нафтогазом України” внесено роз’яснення з цього приводу.

Вона, газопостачальна компанія і може встановлювати вартість на газ для побутових споживачів, промисловості та сільського господарства. Так “Нафтогаз України” констатував, що вартість на газ в березні 2021 року має бути 6,86 грн., За один кубометр з ПДВ, але без ціни розподілу.

Ціна газу в березні 2021 р
Ціна газу в березні 2021 р

За їхньою інформацією: “Ціна для населення за тарифним планом” Місячний “становить 6,86 грн / куб. М з ПДВ, без урахування ціни за доставлення.”

Уточнюється, споживачі, які оформили тариф на 12 місяців “Річний” у 2020 році, ціна одного кубічного метра газу становитиме 4,73 грн., 5.24 грн., І 6, 45 гривень, в залежності від нюансів в договорі.

Пресслужба компанії, також внесли роз’яснення: вона як постачальник “останньої надії” повинна забезпечувати газом клієнтів, які користуються газом в побуті та раптово втратили постачальника в період переходу до нового. Ціна газу для таких споживачів в березні 2021 року становитиме 6,99 гривні за один кубічний метр.

Зараз від постачальника “останньої надії” (ППН) отримують газ понад 300 000 споживачів.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.