Які квіти, дерева і кущі рекомендовано садити на кладовищі

На кладовищах часто ростуть величезні старі дерева, а довколишні могили будуть затінені. Рослини будуть конкурувати з корінням дерев за вологість.

Поминальний день – це день, коли ми робимо паузу і згадуємо наших померлих близьких. Ритуал посадки квітів на могилах часто є частиною свята.

Посадки на кладовищах приносять свої проблеми. Перш ніж вирушити в місцевий розплідник за рослинами, ознайомтеся з інструкціями по посадці на кладовищі.

Вам необхідно знати розмір і тип дозволених рослин, дозволені чи контейнери та, якщо так, їх обмеження.

Визначте кількість сонячного світла, яке отримує ділянку, і відповідно виберіть рослини.

Не рекомендується використовувати контейнери, але якщо на ділянці дійсно поганий грунт або якщо ви хочете додати ще один в естетичних цілях, обов’язково заповніть його засухостійкими рослинами.

Кладовища часто бувають легковажними та сонячними. Ідеальні рослини зазвичай від маленьких до середніх, потребують невеликої обрізки або взагалі не потребують обрізки, ростуть на будь-якому ґрунті та не вимагають додаткового поливу.

На кладовищах часто ростуть величезні старі дерева, а довколишні могили будуть затінені. Рослини будуть конкурувати з корінням дерев за вологість.

Розгляньте весняні цибулини, багаторічні та однорічні рослини. Посадіть навесні квітучі цибулини, такі як гіацинт, крокус і нарциси, восени, бо вони стануть яскравим доповненням до весни. Якщо олені – проблема, що не саджайте тюльпани.

 "Гіацинт "
Гіацинт

На старих могилах часто зустрічаються конвалії, фіалки та джонни-джамп-апи (Viola spp.). Якщо вам подобаються багаторічні рослини, хороший вибір – це кореопсис з загостреними листям (Coreopsis verticillata). Новий сорт цього місцевої рослини – “Sizzle & Spice Hot Paprika “, який дає компактний горбок з мереживного листя і червоних квітів з початку до кінця літа.

Підійде і покривна квітка (Gaillardia spp.), Бо він термостійкий і може рости на бідних ґрунтах. Діантус, карликові айстри та карликова шавлія – ​​хороший вибір для повних сонячних посадок.

Для могил в тіні можна використовувати багаторічні рослини папороті та хости. Якщо олені представляють проблему, замініть їх на сибірський буглос (Brunnera macrophylla) або герань з великим коренем (Geranium macrorrhizum).

 ""

Якщо могила на сонячній стороні, брат увагу на ангелонію, більший однолітки, що ідеально підходить для посадки змішаних рослин. Він доступний в різних прохолодних кольорах і стійкий до оленів. Ціннія “Profusion” дає гарні округлі рослини, цвіте круглий рік і не вимагає обрізки.

Барвінок однорічний (Catharanthus roseus) має блискучі зелене листя, буває різних кольорів, витримує спекотне сонце і стійкий до оленів. Петунії – хороший варіант, якщо олені не проблема.

Мільйон дзвіночків (Calibrachoa) і Пентас зручні та гарні в якості самоочищаються однорічних рослин. Мохова троянда (Portulaca) – рослина, притискається до землі, яке стійке до високої температури та може бути повторно засіяно. Пільний мірошник, відомий своїм сріблясто-сірим листям, є бажаним компаньйоном для будь-якого з однорічних рослин, описаних вище.

Beacon impatiens адаптовані для умов освітлення від сонця до тіні. Олені звичайно уникають бегоній. Новіші бегонії включають серію Portofino в відтінках Sunrise або класичні крила дракона. Обидва будуть добре себе почувати в різних умовах сонячного світла, але вважають за краще трохи тіні. Колеус робить барвисті рослини для часткового сонячного або повного затінення, але майте на увазі, що олені будуть їх пробувати. Інші варіанти меншого розміру, люблячі тіні, – це квітка аметисту (Browallia) і квітка поперечної кістки (Torenia).

Коли ви підете на кладовищі, візьміть з собою мішок компосту, щоб обробити ґрунт. Ви можете використовувати його для забезпечення поживними речовинами молодих рослин і поліпшення ґрунту. Залиште трохи, щоб використовувати його в якості підгодівлі після закінчення посадки, щоб зберегти вологу і перешкоджати росту бур’янів.

Замініть старі однорічні рослини, братками та декоративною капустою, створивши нову традицію і зберігаючи пам’ять про кохану людину в глибині душі.

Схожі статті

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.