Погода на Великдень 2021 Україна: що прогнозують синоптики на головне релігійне свято року?

До Великодня залишилося вже менше місяця, і все активно планують святкування. Особливо, зважаючи на те, що цей день з'єднується з травневими святами.

Людей чекають тривалі вихідні, а значить, безліч захоче відправитися на природу, на дачу або хоча б в парк. Саме тому питання того, яка погода буде на Великдень 2021 Україна – досить популярний. Ми вирішили вивчити головні метеорологічні сайти, ознайомитися з їх прогнозом, і розповісти вам, що прогнозують авторитетні синоптики на 2 травня 2021 року.

Великдень буде холодний: народний синоптик дав прогноз на травень

Погода на Великдень 2 021
Погода на Великдень 2021

З огляду на те, що Великдень цього року пізня, весна не порадує нас теплом. У 2020 році вже з березня на вулиці стояла тепла температура – стовпчики термометрів досягали двадцяти градусів тепла. У той час, березень 2021 року, практично весь був сніжним і дощовим. За перший тиждень квітня снігу було менше, але холод все одно тримається досить стійко.

Великдень 2021 буде прохолодною, як і весь травень цього року. Про це розповів народний синоптик Леонід Горбань. За його словами, звичної для українців травневої спеки в цьому році не буде.

Погода на Великдень 2 021
Погода на Великдень 2021

“Сонце посилає на землю 94 хвилі. Не буває 93 або 95. Це свої закони. Відповідно розрахунок хвиль йде від Пасхи, якого б числа вона не була. Після Великодня йде 5-я хвиля, 17-а хвиля, 33-тя хвиля – це хвилі похолодання “,

– розповідає Леонід Горбань виданню “Факти “.

Погода на Великдень 2 021
Погода на Великдень 2021

До слова, Горбань зауважив, що і квітень цього року вдасться повністю холодним. Лише деякі дні зможуть порадувати яскравим весняним сонцем і справжнім теплом.

Також народний синоптик заявив, що 2021 рік буде неврожайним за останні сім років.

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.