Зима ще нам потріпає нерви: до Великодня повернуться холоди

Як буде погіршуватися погода і коли в Україні настане весняне тепло?

Синоптики прогнозують дощ і мокрий сніг, а також невеликі заморозки в деяких регіонах України аж до Великодня. Як буде погіршуватися погода і коли в Україні настане весняне тепло?

Сьогодні – 15.04. 2020 р українців чекає хмарна погода з короткочасним проясненням. Можуть бути заморозки і невеликий мокрий сніг. Мороз до -5 градусів метеорологами прогнозується на заході, півночі України та в Вінницькій області.

У столиці сьогодні опади не передбачаються. Однак можливі заморозки до -5 градусів вночі. Денна температура повітря буде до +11 градусів.

Завтра – 16.04. 2020 р, можуть бути невеликі короткочасні дощі в Харкові і Сумах. Велика частина України буде схильна до сильного вітру що досягає до 20м / с.

Завтра в Києві буде вітер і суха погода, а також тепло. У столиці синоптиками прогнозується мінлива хмарність, без опадів. Вночі тепло + 6 градусів, а вдень +16.

Дощова погода очікується 17.04.2020 р, на півночі і заході країни, а також в столиці. Прогнозується заморозок в тих же регіонах до – 3 градусів.

Дощі накриють більшу частину України 18.04.2020. м, в тому числі і Київ днем і вночі.

На Великдень прогнозується дощ на півдні України. У Запорізькій і Дніпропетровській, Кропивницькій областях буде дощова погода.

На решті території країни – 19.04. 2020 р буде ясна і тепла погода.

Схожі статті

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.

Капуста “Хвилинка”: один в один як квашена. У подруги в гостях взяла рецепт маринованої капусти за добу

Не потрібно витрачати купу часу на приготування квашеної капусти. Розповідаємо, як замаринувати закуску так, аби вона нічим не відрізнялась від такого салату.