Жителям України потрібно готуватися до зростання цін на проїзд в міському транспорті

Спершу озвучували цифру у 20 гривень за одну поїздку. Зараз цифра зменшилася і планується в 12 гривень за наземний транспорт і 15 гривень - за метро.

У деяких обласних центрах України, тепер буде потрібно платити за проїзд в міському транспорті більше, ніж в столиці.

Так, наприклад, в такому обласному центрі як Вінниця, вартість квитка в маршрутці коштуватиме 10 гривень. А це вже на 2 гривні більше ніж у столиці України.

У львівських автобусах і тролейбусах ціна проїзду буде така ж, як і у Вінниці. Були підвищені тарифи в Миколаєві. Полтавські перевізники обіцяють також підвищення цін за проїзд в громадському транспорті.

Як раніше констатували голови міських обласних центрів – муніципалітети будуть змушені підвищити вартість, якщо уряд України не погасити мільярдну заборгованість. Вона утворилася у зв’язку з перевезенням пільгової категорії пасажирів і тягнеться з 20216 року.

Пасажири в метро

Найбільша заборгованість перед столицею України – Києвом.
Віталій Кличко розповів, що ще раніше Київський Рада звертався з цього приводу до уряду.
У столиці України, також планують підвищити вартість за проїзд у міському транспорті.
Спершу озвучували цифру у 20 гривень за одну поїздку. Зараз цифра зменшилася і планується в 12 гривень за наземний транспорт і 15 гривень – за метро. Останній раз, коли було підвищення ціни – це був 2018 рік.

Але після тодішнього підвищення ціни за проїзд, громадський транспорт не став комфортніше. І умови праці водія, практично не змінилися і не покращилися. Тому київські водії резонно запитують як підвищення проїзду впливає на якість послуг, що надаються.

Популярне

Схожі статті

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.

Котлети-гречаники тепер готую тільки за цим рецептом: хліба туди класти не потрібно. Дуже соковиті та смачні

Ароматні гречаники з м'ясом дуже просто приготувати вдома. Такі котлети порадують хрусткою скоринкою та соковитою серединкою — ми перевіряли.