Що робити, коли банкомат не віддає вашу картку

Спробуйте це запам'ятати та завжди підходячи до банкомата будьте готові, що може виникнути подібна ситуація. Ви тоді не розгубитеся.

Банкомати міцно увійшли в наше життя. Зараз напевно жодна людина не зможе собі уявити життя без отримання грошей через банкомат.

Однак є неординарні ситуації, коли банківський автомат працює з перебоями. Однією з такою проблемою напевно стикався кожен чоловік. Це коли картку банкомат “проковтує” і людина не знає, що далі робити. Хоча начебто він все робив правильно, але в банкоматі стався збій і він “зажував” вашу картку. Деякі люди, які зіткнулися з цією проблемою вперше, впадають в паніку і погіршують ситуацію.

Що робити?

Але все, що потрібно зробити – це відразу повідомити по гарячій лінії в банк, якому належить банкомат. Після чого вашу картку забере співробітник банку і її можна буде забрати в тому відділенні, де ви обслуговуєтеся.

Однак в цьому випадку може пройти кілька днів. Це незручно і ви не можете користуватися вашими грошима на рахунку. Тому рекомендується спробувати більш швидкий спосіб отримати назад вашу карту.

Що для цього необхідно зробити? Затисніть на кілька хвилин кнопку “Скасувати”. При цьому банкомат може видавати різні сигнали. Подивіться на монітор банкомату. Там з’явиться повідомлення, що операція скасована. У деяких випадках ви повинні підтвердити це натисканням якщо банкомат просить вас це зробити. Але не потрібно відривати палець від кнопки “Скасувати”, так і тримайте її. Через час картка виявиться у вас в руках.

Спробуйте це запам’ятати та завжди підходячи до банкомата будьте готові, що може виникнути подібна ситуація. Ви тоді не розгубитеся.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.