Який категорії пенсіонерів перерахують виплати і доплатять за два місяці: подробиці

Працюючі пенсіонери отримають доплату на початку літа за травень і квітень. Їм зроблять перерахунок і вони отримають свої гроші.

Пенсіонерів, що працюють в Україні становлять понад третину всіх людей, що знаходяться на пенсії.
Звичайно при виході на пенсію хотілося б відпочити від багаторічного і наполегливої праці.

Але з огляду на те, що на одну пенсію прожити проблематично, то пенсіонерам доводиться ще далі працювати. Це тим у кого ще є здоров’я і ні можуть працювати.
Не всім же пенсіонерам допомагають діти, онуки або родичі.
У деяких пенсіонерів, їх просто немає.

У липні 2021 року Пенсійним фондом України буде переглянута доплата до пенсій для 1 000 000 пенсіонерам.

Політтехнолог Юрій Подорожний, задається питанням: “Чому індексація буде зроблена лише 1 мільйону пенсіонерів, адже в Україні їх набагато більше? До того ж багатьом пенсіонерам ще не проиндексировали пенсії навесні.” Питань багато до Міністерства соціальної політики та Пенсійному фонду України.

Міністр соціальної політики Маріа Лазебная коли їй поставили запитання про підвищення пенсій і доплату працюючим пенсіонерам під час Години запитань у Верховній Раді, констатувала, що будуть доплати. Вони стосуватимуться пенсіонерів, які працюють.

Пенсіонер

Працюючі пенсіонери отримають доплату на початку літа за травень і квітень. Їм зроблять перерахунок і вони отримають свої гроші.

Як повідомляє Пенсійний фонд України, зараз в нашій країні налічується 11 100 000 пенсіонерів. І з них 3 000 000 – працюють.
Тому доплата працюючим пенсіонерам за травень і квітень 2021 року, їм суттєвою підтримкою.

Схожі статті

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.

Чоловік після роботи летить додому, коли готую цю вечерю за 35 грн: рецепт, який підкорив моїх 3-х чоловіків

Як можна максимально заощадити в приготуванні вечері? Можна використовувати молоді кабачки та сковороду. Страва виходить недорогою, але дуже смачною. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Беру йогурт і заморожену вишню. Нереально смачний пиріг “6 склянок”: готувала одразу два, але виявилося мало

Пиріг "6 склянок" настільки простий у виконанні й при цьому смачний, що його захочеться випікати знову й знову. Замість заморожених вишень можна брати будь-які інші ягоди.