(Фото) Святкова, особлива ніч на Івана Купала для Дмитра Комарова

Як відсвяткував цю ніч Дмитро Комаров в українських Карпатах, ви можете побачити з його фотографії, яку він розмістив на своїй сторінці в інстаграм.

Наші предки шанували цей дивовижний свято – Івана Купала.
Так, і зараз він є улюбленим святом

У кожного з цим святом пов’язані свої спогади, особливо в ніч з 6 на 7 липня. Друзі, багаття і звичайно веселощі та хороводи.

Багато українців святкують Купальську ніч з вогнищами, які триває всю ніч. Деякі люди стрибають через вогонь, оскільки вважається, що стрибок через багаття очищає людей від хвороб і невдач. Деякі групи людей співають пісні про кохання, романі і шлюб в ніч на Купала. Для деяких жінок також прийнято носити традиційний одяг з вишивкою і вінком з квітів на голові, щоб відзначити літню ніч.

Історія

День Івана Купали об’єднує в собі слова Іван, слов’янське ім’я Іоанна Хрестителя, і Купала, що походить від слов’янського слова для купання. Однак також говорять, що назва дня пов’язано з Купаджлой або Купало, богом врожаю. Традиції і заходи, пов’язані з цим святом, також сягають поганським обрядам.

Купальська ніч пов’язана зі святкуванням літнього сонцестояння. Дата 7 липня не є фактичним днем ​​червневого сонцестояння, а також літнім сонцестоянням в північній півкулі. За юліанським календарем ніч Купали припадає на 24 червня, що теоретично ближче до червневого сонцестояння.

символ

Вважається, що стрибок через багаття очищає людей від хвороб і невезіння. Ще одним очищує елементом вважається вода.

Як відсвяткував цю ніч Дмитро Комаров в українських Карпатах, ви можете побачити з його фотографії, яку він розмістив на своїй сторінці в інстаграм. Прочитайте пост, яким він супроводив це фото.

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.