Нововведення в Києві: скоро “головний ескалатор країни ” порадує жителів України

Скоро жителі України та приїжджі будуть мати можливість протестувати як працюють ескалатори, а також двох зручності.

Жителі України напевно помітили що її не сучасний і старі стали ескалатори на київському залізничному вокзалі.

Центральний залізничний вокзал в столиці наше країни скоро порадує українців і приїжджих. Укрзалізницею планується встановити два нові потужні ескалатори Heavy Duty. Вони замінять старі та вже не настільки комфортні ескалатори.

Як розповів Іван Юрик, який є що виконує обов’язків голови правління Укрзалізниці, вони підписали угоду на установку нових ескалаторів. Через 9 місяців ескалатори введуть в експлуатацію. Їх замінять замість старих ескалаторів.

ескалатори

При цьому вони будуть працювати по 20 годин на добу. Протягом години ескалатори зможуть обслужити 7300 осіб. Нововведення будуть такі: сенсорний датчик зупинки сходового полотна, коли на ньому відсутні пасажири, а також підсвічування. Важливе нововведення – пристрій, щоб знезаражувати поручні від бактерій.

Всі роботи по установці та введення в експлуатацію ескалаторів буде здійснювати компанія “Міцуї Україна”. Загальна сума, яку фірма отримає за це дорівнює 13 мільйонів гривень. І це на 16% менше, ніж планувалося в кошторисі.

Так що скоро жителі України та приїжджі будуть мати можливість протестувати як працюють ескалатори, а також двох зручності. Все оновлюється і прогрес йде вперед. І завжди приємно коли нововведення мають на меті поліпшити життя людей, а також їх комфорт і безпеку.

Схожі статті

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.