У Києві ураган зніс сцену, на якій повинні були виступати українські артисти: подробиці

У ніч на 20 липня телеканал "Україна" знімав концерт до Дня Незалежності України. Зйомки почалися пізніше, ніж планувалося, через ураган, який зніс сцену.

Про це повідомив у своєму Інстаграм-блозі телеведучий Анатолій Анатоліч, який став одним з ведучих концерту.

“Всім привіт! Сьогодні зйомки концерту до Дня незалежності України. Неймовірний концерт! Зараз у нас 8 вечора, починаємо в 10. Мали почати раніше, але сьогоднішній ураган просто зніс сцену і все обладнання. Зараз все перебудовується “, – сказав Анатолій Анатоліч в відео.

Скріншот Інстаграм-сторіз Анатолія Анатоліча
Скріншот Інстаграм-сторіз Анатолія Анатоліча

Відомо, що зйомки концерту до Дня Незалежності закінчилися в 7 ранку. Канал “Україна” обіцяє, що це буде грандіозне і незабутнє шоу. Відомо, що на сцені виступлять Могилевська, Винник, Сердючка, Полякова та інші відомі українські артисти. Ведучими концерту стали Анатолій Анатоліч, Лілія Ребрик та Володимир Остапчук.

До слова, вчора, 19 липня, в Києві пройшов ураган. У деяких районах столиці вітер валив дерева, а проїзд на дорогах виявився заблокований. Також були затоплено безліч київських переходів. Крім того, довелося закрити станцію метро Берестейська, так як вода затопила касовий зал.

Ураган в Києві 19 липня
Ураган в Києві 19 липня

На вулицях зливостоки не справлялися з потоками води. Людям доводилося забиратися на лавки.

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.