В Україні спостерігається подорожчання вартості молочних продуктів: всі подробиці

Міністерство фінансів України, констатувало, що в липні 2021 року вартість на молочні продукти в Україні підскочила вгору.

Жителі України в це не простий час постійно цікавляться цінами на харчові продукти в Україні. Бо з сімейного бюджету грошей на продукти йде багато.

Молочні продукти в нашій країні популярні, особливо цінами на них цікавляться пенсіонери. Адже не секрет, що на справжню пенсію не сильно “розженешся”.

Міністерство фінансів України, констатувало, що в липні 2021 року вартість на молочні продукти в Україні підскочила вгору.

Як констатують чиновники міністерства, ціна молока зросла практично на 3 гривні. Так молоко 900 гр., Тепер можна придбати більш ніж за 32 гривні. Також вартість йогурту зросла на ту ж цифру і його сьогодні можна купити за 36 гр. Якщо порівнювати ціну сметани в липні 2021 року зі червнем 2021 року, то вартість збільшилася на 2 гривні. Аналітики кажуть, що збільшення цін було прогнозованим.

Як подорожчали молочні продукти?

Також експерти вважають, що ціни на основні продукти в Україні восени “поповзуть” вгору. Так ціна на соняшникову олію дивує жителів нашої країни. Як каже Олег Пензин, який є економістом, вартість рослинної олії навряд чи буде зменшуватися.

Очікується збільшення ціни восени за 1 лити до 100 грн. Інший аналітик за цінами в Ukraine Economic Outlook Адріан Пантюхов прогнозує наступне. У серпні 2021 року традиційно “впаде” ціна на сезонні овочі.

Борщовий набір подешевшає, в тому числі це торкнеться капусти, картоплі, моркви, цибулі, і помідор. Новий урожай, який з’явиться на полицях супермаркетів і на базарах знизить ціни на зазначені продукти.

Тому населення активно скуповуватиме овочі та заготовлювати їх на зиму.

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.