Софія Ротару виступить на концерті до Дня Незалежності України: прямо з російського Сочі

Співачка Софія Михайлівна Ротару дає концерти як в Україні, так і в Росії. Нехай її виступу зараз в основному і корпоративні, на концертах її теж можна побачити.

Відомо, що в цьому році, з нагоди тридцятиріччя від дня отримання незалежності, Софія Михайлівна виступить як почесний гість. Правда, прилетить на концерт вона прямо з Сочі.

З огляду на політичну обстановку, не все однозначно оцінили виступ Софії Михайлівни, яке запланували на 24 серпня 2021 року.

Софія Ротару
Софія Ротару

Як свідчать афіші, які з’явилися в Мережі, у Ротару заплановано виступ в місті Сочі на фестивалі “Нова хвиля “, який пройде 19-23 серпня. Афішу опублікували на офіційній сторінці “Нової хвилі ”

Який саме номер артистка виконуватиме на НСК Олімпійському – поки загадка. Адже організатори обіцяють – з приводу ювілею вони точно знайдуть чим здивувати шанувальників творчості різних музикантів.

Софія Ротару
Софія Ротару

Однак, очевидно, не обійдеться і без скандалів. Зокрема, на заході буде створена велика музична історія Незалежної України, в яку буде включена не тільки україномовна, а й російськомовна музика.

Нагадаємо, Софія Михайлівна Ротару – народна артистка України. У неї є як російськомовні, так і україномовні треки. Після подій 2013-2014 років, співачка вирішила цілком і повністю відсторонитися від теми політики, і не виступати на політичних заходах. Це допомогло їй зберегти більш менш нейтральну репутацію на політичній арені, яка дуже тісно пов’язана з шоу-бізнесом.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.