Лікуватися стало ще дорожче: в Україні збільшилася вартість медикаментів

Пенсіонери значну частину свого бюджету витрачають на ліки. Лікуватися стало дорого. З недавнього часу ще дорожче.

Кожен житель України витрачає певну кількість грошей зі свого сімейного бюджету на придбання ліків. Навіть якщо людина здорова і добре себе почуває та у нього не діагностована жодне захворювання, все одно йому іноді необхідні медикаменти.

Прохолов, або отруївся неякісними продуктами – все може бути в цьому житті навіть зі здоровою людиною. Тому йому необхідно купувати ліки. А тим кому необхідно лікуватися певний термін гроші на медзасоби йдуть величезні. Це не кажучи вже про людей похилого віку. У цій категорії людей, обов’язково є якісь болячки і їм доводиться витрачати гроші та чималі на ліки.

ліки

Вартість медикаментів, також цікавить пенсіонерів. Адже значну частину свого бюджету вони витрачають на ліки. Лікуватися стало дорого. З недавнього часу ще дорожче. В аптеках України вартість ліків збільшилася. Ціни на медзасоби в нашій країні ростуть починаючи з початку 2021 року.

Так нещодавно Держстат України оприлюднив нову вартість на медикаменти, які найчастіше купують наші земляки. Спостерігається цікава тенденція: ціни на медпрепарати, які виробляються в нашій країні ростуть, а вартість деяких імпортних ліків, що продаються в Україні навіть знизилася.

Якщо взяти українські антибіотики, то вартість їх зросла на 1 гривню і вони зараз стоять майже 20 гривень за упаковування. Хоча іноземні аналоги коштують понад 110 грн., за упаковування. В Україні не дешеві ціни на стоматологічні послуги. Найнижча послуга в стоматології варто 586 грн.
Як констатує Держстат України вони виросли на 40 грн.

Схожі статті

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.

Користуюся тільки цим рецептом. Діти вимагають, щоб готувала частіше: смачне горіхово-шоколадне печиво

Для затишного і теплого вечора обов'язково потрібен кухоль ароматного чаю. А який же чай без печива? Сьогодні ми підготували рецепт хрусткого горіхово-шоколадного печива, яке припаде до смаку одразу.