Сповідатися і молитися тепер можна online: церква запустила свій мобільний додаток

Православна церква України йде в ногу з часом. Тому головною новиною 15 вересня стало те, що ПЦУ запустила свій додаток.

Як повідомляє редакція “Одна хвилина “, тепер у вільному доступі є додаток “Моя церква “. Воно має ряд особливостей. Наприклад, серед функціоналу доступна карта з відзначеними церквами ПЦУ, а також є своя стрічка новин – там все віруючі зможуть дізнатися актуальні новини з православного світу.

Ще однією функцією є моніторинг місця, де можна поспілкуватися зі священиком віч-на-віч, тобто сповідатися. Загалом, ПЦУ зробила великий ривок вперед.

У додатку є спеціальний розділ “Карта храмів “. У ньому є карта, розклад роботи церков, графік роботи храмів, дізнатися контакти настоятеля.

Моя церква додаток
Моя церква додаток

Також є розділ “Календар “, де будуть відзначені щоденні церковні свята, великі релігійні свята, а також найбільші пости.

Крім того, є розділ зворотного зв’язку і канал, де можна особисто поспілкуватися зі священиком.

Уже в перший день додаток отримало величезну популярність за рахунок того, що це перша розробка в цій галузі.

Схожі статті

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.