В українських школах з’явиться нова посада: всі подробиці

На нові посади в школі будуть запрошені педагоги, які пройшли конкурс, а також здійснили перепідготовку в навчальних закладах міністерства.

Безпека в школах, є одним із пріоритетних напрямків, які сьогодні запроваджуються в школах України.

Спільним проєктом Міністерства внутрішніх справ, а також Міністерством освіти та науки, передбачена нова посада в українських школах. Це вихователі безпеки.

За ними закріплено виконання особливої функції – турбота про безпеку школярів.
Про це інформує відділ комунікацій Міністерства внутрішніх справ.

школярі

Катерина Павличенко, яка є заступником міністра, повідала, що на нові посади в школі будуть запрошені педагоги, які пройшли конкурс, а також здійснили перепідготовку в навчальних закладах міністерства. Їх завдання, полягає в ефективних комунікаціях між поліціянтами, педагогами, школярами та їх батьками.

Тут потрібні люди, прекрасно орієнтуються в дитячому середовищі та розуміють, що турбує школярів.
Вихователі безпеки допомагатимуть школярам і захищати їх.

При цьому вони будуть це все робити в рамках чинного законодавства. Буде враховуватися європейський досвід в цьому питанні. Найголовніше, щоб налагодилося взаєморозуміння між школярами, вихователями безпеки та батьками.

Якщо в школі трохи учнів, то такий фахівець може опікати кілька шкіл, розташованих недалеко один від одного.
Це робиться для того, щоб знизити статистику правопорушень у нашій країні, в яких беруть участь школярі, а також припинити неправомірні дії до самих школярам від дорослих.

Як це нововведення дасть результат, буде видно після певного часу.

Популярне

Схожі статті

Хліб готую тільки вдома. Хрусткий і рум’яний, а так просто і швидко: додаю для аромату часничок і зеленушку

Щоб поставити на стіл смачний хліб, не потрібно йти в булочну. Хрусткий зовні та м'який усередині ароматний хліб можна приготувати в домашніх умовах. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

“Зрозуміло, хто справжня мама дітей”: розкрита сімейна таємниця Алли Пугачової і Максима Галкіна про двійнят

Алла Пугачова і Максим Галкін продовжують бути найобговорюванішою парою в російському шоу-бізнесі. З'явилася нова версія, пов'язана з рідством Примадонни та двійнят Лізи і Гаррі.

Спробувавши цю намазку, тесть розплакався від спогадів: закуска радянської молодості. Рецепт з секретом

У радянські часи шалено відчувався брак різноманіття продуктів. Та і в таких умовах хазяєчки якось викручувалися й годували родину смачно. Приміром, на святковому столі були такі бутерброди.