Монобанк планує в Україні встановити банкомати

Уже є перший зразок банкомату. Його зараз тестують і хочуть, щоб банкомат відповідав усіма сучасним вимогам і був простий у використанні для клієнтів банку.

Монобанк анонсовано нововведення. Планується, що клієнти даного банку зможуть знімати готівку через банкомати Моно. Це банком планується здійснити найближчим часом.

Про це розповів на своєму Telegram-каналі Олег Горохівський, який є співзасновником зазначеного банку.
Він повідомив, що ці банкомати будуть прості та зручні для клієнтів банку.

Олег Горохівський, також сказав, що у них вже є перший зразок банкомату. Вони його зараз тестують і хочуть, щоб банкомат відповідав усіма сучасним вимогам і був простий у використанні для клієнтів банку.
Де банк планує встановлювати свої банкомати, ще не повідомлялося. Однак це нововведення було підтримано багатьма користувачами.

Картки Монобанка

Для інформації: раніше в нашій країні банкомати монобанк були відсутні. Клієнти банку могли зняти кошти за допомогою банкоматів інших банків.

Також монобанк оновив умови обслуговування і тарифні плани для своїх клієнтів.
Зміни торкнулося зарахування грошей на рахунки в гривні з валютних операцій.

Додатково монобанк поінформував, що отримати або поміняти пластикову карту банку тепер можна безплатно. Клієнт буде оплачувати тільки доставлення Новою поштою.

Монобанк докладає максимум зусиль, для того, щоб клієнти банку могли без проблем знімати фінансові кошти через свої банкомати.

Також додатково розробляються нововведення, які покращувати роботу банку і зроблять її прощу і надійніше. Адже клієнт банку – знаходиться в пріоритеті.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.