Через термінал можна переводити не більше 5000 гривень на карту

Верховною Радою України прийнято закон за основу і в цілому з приводу переказу грошей через термінал.

Багато людей в Україні цікавляться питанням про те, яку суму можна переводити через термінал самообслуговування. Бо в пресі та в інтернеті ходять різні чутки. Причини перекладу через термінал самообслуговування у кожної людини можуть бути різні.

По-перше, це зручно і до того ж людина, якій переводять день, отримує їх швидко. Проте у такий спосіб можна і легалізувати гроші отримані злочинним шляхом.

Верховною Радою України прийнято закон за основу і в цілому з приводу переказу грошей через термінал. Згідно з цим законом жителям України можна переказувати гроші на суму не більше 5000 гривень.

Термінал самообслуговування

В такому випадку фінансовий моніторинг не передбачається. 8 жовтня цей закон набрав чинності. Зручно це буде чи ні можна сказати через певний час, як констатують депутати Верховної Ради України – це закон назріло за часом.

Для інформації: фінансовий моніторинг не зачіпає переклад в 4999 грн. А якщо людина буде переводити вже на одну гривню більше, тобто 5000 грн., То це вже підлягає фінансовому моніторингу. Це призведе до незручностей для користувачів платіжними терміналами самообслуговування. Бо у них може не виявитися точної суми в 4999 грн. І тому вони будуть позбавлені можливості здійснювати грошовий переказ.

Також для інформації: в кінці 2019 року парламент прийняв рішення про введення моніторингу на переклади, які більш як 4999,99 гривні.

Це було зроблено для того, щоб запобігти легалізацію і відмивання доходів, які люди отримали злочинним шляхом.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.