Як виглядають батьки Олени Зеленської і чим вони займаються: кумівство, робота у Верховній Раді й інші секрети

Про батьків Володимира Зеленського відомо багато, на відміну від його тещі та тестя. Ми розповімо, чим займаються та як виглядають батьки Олени Зеленської.

Олена Кияшко, а саме так звучить дівоче прізвище першої леді України, народилася у місті Кривий Ріг Дніпропетровської області у 1978 році у простій, але інтелігентній родині. Про маму Зеленської інформації немає, зате тато – трохи відкритіша для публіки книга.

Як виглядають батьки Олени Зеленської

Тата Олени Зеленської звуть Володимир Тимофійович Кияшко. 1977-го він випустився з гірничорудного інституту, відучившись на факультеті “житлове будівництво”. Через 11 років після цього чоловік захистив дисертацію на звання кандидата технічних наук та обійняв посаду доцента кафедри “Будівельні конструкції та споруди”, але вже не в альма-матер, а у столичному вузі – Київському інституті залізничного транспорту.

Як виявилося, за кілька місяців після початку президентства Володимира Зеленського Володимир Кияшко влаштувався на роботу до Верховної Ради помічником нардепа Олега Бондаренка від партії “Слуга народу”.

Як виглядають батьки Олени Зеленської та чим вони займаються
Як виглядають батьки Олени Зеленської та чим вони займаються

Відомо, що у компетенції батька першої леді все, що стосується екології та забруднення довкілля. Ще він офіційно представляє Бондаренка у Кривому Розі.

У минулому тесть Володимира Зеленського керував підприємствами “Криворіжмонолітбуд” та “Техноімпульс”, що виготовляють будівельні металоконструкції, а також бетонні розчини.

До речі, саме батьки Олени Зеленської наполягли на тому, щоб вона відучилася на архітектора в Криворізькому університеті. Перша леді України не розчарувала їх і здобула диплом магістра, причому не звичайний, а червоний, хоча за фахом зрештою не працювала.

Олена Зеленська
Як виглядають батьки Олени Зеленської та чим вони займаються

Нагадаємо, незважаючи на те, що 24 лютого 2022 року в Україні почалася війна, родина президента Володимира Зеленського не стала бігти за кордон і кидати співвітчизників у такий важкий момент історії.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.