В Україну рано увірветься осінь і все заллє стіною з дощу: синоптики назвали дати холодного циклону

Цього року літо в Україні не відзначилося стабільною погодою. Нестерпна спека на вулиці перетворювалася на холод і зливи і так по колу. Що чекати від погоди, читай далі в матеріалі.

Серпень цього року буде багатим на дощі та зливи. Мокра погода буде майже весь місяць у всіх областях України. Згідно з синоптиками з джерела Gismeteo , помітно холодати в Україні почне з 22-23 серпня. З цього періоду до країни фактично прийде осінь. У середньому температура повітря впаде на 5 градусів, а в деяких регіонах буде нижчою за 20 градусів тепла.

Південь України

На півдні України, зокрема в Одесі, добряче похолодає з 22 серпня. Температура впаде на 6 градусів та розпочнуться сильні дощі. Температура повітря буде стабільно 21-22 градуси до кінця місяця.

Погода в Одесі на місяць
Погода в Одесі на місяць

Центр України

У центрі України, зокрема у Києві, температура знизиться з 20 серпня. Шкала градусника впаде на 9 градусів порівняно з 19 серпня. Температура повітря триматиметься в межах 25-26 градусів і цілий тиждень йтиме дощ.

Погода у Києві на місяць
Погода у Києві на місяць

В іншому центральному місті України – Дніпрі, похолодання відчуватиметься ще більше. З 20 серпня температура повітря опуститься до 22 градусів і до кінця місяця не підніметься. Весь останній тиждень серпня литимуть дощі.

Схід України

На сході України, зокрема у Харкові, значно похолоднішає з 21 серпня. Зниження температури супроводжуватиметься зливами. Температура повітря триматиметься в межах 19-21 градусів до кінця місяця.

Погода в Харкові на місяць
Погода в Харкові на місяць

Захід України

На Заході України, зокрема Івано-Франківську, дощі принесуть похолодання з 19 серпня. У цей день температура повітря зменшиться на 9 градусів, порівняно з 18 серпня. До кінця місяця на заході України литимуть дощі, а температура коливатиметься в межах 24-26 градусів.

Погода в Івано-Франківську на місяць
Погода в Івано-Франківську на місяць

Варто зазначити, що вересень буде дуже холодним та дощовим по всій Україні. Наприклад, у Києві в середині вересня температура повітря не підніматиметься вище 13 градусів.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.