Повний список покупок на зиму, щоб зігрітися: коли розпочнеться опалювальний сезон 2022-2023 в Україні

В умовах війни опалювальний сезон 2022-2023 в Україні обіцяє бути складним. Ми підготували для українців список покупок на зиму, які допоможуть зігрітися.

Наразі Україна переживає одні з найважчих часів за всю історію свого існування. Незважаючи на те, що в країні йде повномасштабна війна і багато хто виїхав за кордон, мільйони українців залишилися на Батьківщині. Літо вже добігає кінця, тому саме час підготуватися до опалювального сезону 2022-2023 в Україні, який обіцяє бути складним.

За словами міського голови Києва Віталія Кличка, влада готується до будь-яких сценаріїв:

“Ми зробимо все можливе та неможливе, що залежить від нас, щоб в будинках було тепло, але прошу кожного підготувати теплий домашній одяг, теплі ковдри”, – сказав Кличко.

Коли розпочнеться опалювальний сезон 2022-2023 в Україні
Коли розпочнеться опалювальний сезон 2022-2023 в Україні

І хоча в уряді запевняють, що газ є і дорожчати для населення він не буде, слід заздалегідь подбати про те, щоб взимку не замерзнути, адже не виключені перебої з газо та електропостачанням у будинках.

Що купити на зиму, щоб зігрітися

З комфортом проводити час вдома та займатися побутовими справами допоможе теплий вовняний одяг. Ефективний варіант зігрітися взимку – одягнути жилет з вовни, хутряні капці, чуні, шкарпетки або інші подібні речі.

Повний перелік покупок на зиму, щоб зігрітися
Повний перелік покупок на зиму, щоб зігрітися

Не замерзнути взимку також допоможе теплий домашній текстиль – хутряні покривала, вовняні пледи. Як правило, їх шиють із додаванням синтетичних волокон, що гарантує практичність та довговічність.

Звісно, список покупок на зиму не обійдеться без обігрівача. Бюджетно обігріти квартиру можна за допомогою тепловентилятора, масляного радіатора, електричного конвектора, карбонового та інфрачервоного обігрівача. У кожного з них є свої плюси та мінуси, але всі вони досить економно витрачають електроенергію.

Коли розпочнеться опалювальний сезон 2022-2023 в Україні
Коли розпочнеться опалювальний сезон 2022-2023 в Україні

А щоб зігрітися всередині, подбайте про поповнення своїх чайних запасів. Віддавайте перевагу натуральним чаям, смак яких можна урізноманітнити додаванням лимона, імбиру, меду.

Схожі статті

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.

Користуюся тільки цим рецептом. Діти вимагають, щоб готувала частіше: смачне горіхово-шоколадне печиво

Для затишного і теплого вечора обов'язково потрібен кухоль ароматного чаю. А який же чай без печива? Сьогодні ми підготували рецепт хрусткого горіхово-шоколадного печива, яке припаде до смаку одразу.

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.