Поп-діва Тіна Кароль після виїзду з України не до Дана Балана змушена розпродавати речі: “До чого дожила!”

З початком повномасштабного вторгнення рф в Україну мільйони людей залишили свої будинки і виїхали за кордон. Українська поп-діва Тіна Кароль не стала винятком. Вона не сидить, склавши руки, а підтримує будь-які способи, аби допомогти українцям у боротьбі за волю.

За півроку співачка виступала у багатьох благодійних концертах, організованих у Європі, відвідала з офіційним візитом Японію, разом з іншими артистами співала на концерті в Казахстані, виступала на дружніх футбольних матчах, де виконувала Гімн України. На таких подіях вдається зібрати мільйони, які передаються на потреби ЗСУ. Тіна Кароль завжди бажана гостя на подібних проектах, адже має багатомільйонну підтримку. Ще однією ініціативою став Перший Міжнародний благодійний аукціон від канадської організації “Second Front Ukraine Foundation”. Серед лотів ексклюзивні босоніжки Тіни Кароль, улюблене каченя пса-сапера Патрона, боксерські рукавички Віталія Кличка та багато інших.

Тіна Кароль виставила на аукціон свої ексклюзивні босоніжки
Тіна Кароль виставила на аукціон свої ексклюзивні босоніжки

Усього буде 31 товар вартістю від 100 до 500 доларів кожен. Усі виручені кошти підуть для 93 бригади “Холодний яр” на закупівлю супутникової станції зв’язку “Starlink” та квадрокоптерів DJI. Онлайн-торги проходитимуть з 15 по 23 серпня. До речі, завдяки події планують зібрати щонайменше 50 тисяч доларів. Буде проведено онлайн-трансляцію на Ютуб для тих, хто захоче купити щось у прямому ефірі. На щастя, аукціон підтримали багато українських зірок, кожен з яких не лише пожертвував свої речі, а й записав короткий відеозвернення до своїх шанувальників. Тіна Кароль запросила взяти участь у події, показала свої ексклюзивні червоні босоніжки від українського дизайнера, які стали лотом. Благодійну ініціативу підтримали українці.

А найвідоміший український пес Патрон на своїй сторінці опублікував пост-прощання зі своїм улюбленим каченям.

Поки моя качечка летить до Канади на аукціон @secondfrontua — хочу вам передати її слова: “Я кря-кря-кря за тобою”. Той хто її купить — матиме від мене чудове джерело позитиву. Я зовсім не сумую. Ми пережили чудові миті, і вона має честь зробити щось більше, ніж валятися в траві чи десь посеред інших качечок. Бон вояж, крихітко!

Коментатори захоплюються рішучістю та добрим серцем Патрона.

  • А найби ви всі були здорові!
  • А де ж «благодійний лизь»?
  • О Бооооже!!!! Це найкраща версія Титаніку! Регочу на всю хату!
  • Ну ти, Патроне, і замутив: продати свою качечку. Ото в тебе душа велика, та ще 10 качечок залишилося. А ти улюблену на чужу землю відправив. Але то ж заради гарної справи.

Схожі статті

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.