Батько зрадниці Оксани Марченко звернувся до дочки: “Що ти наробила? Дід загинув, а ти втекла до Москви…”

Історія зрадниці Оксани Марченко залишається на перших шпальтах таблоїдів ось уже кілька місяців. Колишній друг ведучої Ігор Кондратюк пролив світло на деякі факти із життя Марченко.

Ще з часів зйомок “Х-Фактора” між продюсером Кондратюком та ведучою розпочалися теплі дружні стосунки. Продюсер описує свою подругу як справжню українку та патріотку, батько якої три роки поспіль приходив на всі ефіри шоу, одягнений у вишиванку. Кондратюк також згадав, що Оксана завжди наполягала, щоб із учасниками розмовляли виключно українською мовою. У мережі також багато кадрів, де Марченко позує у народному костюмі чи вишиванці. Що могло змінити погляди життя, продюсер неспроможний відповісти напевно. Швидше за все, причиною стали гроші та зв’язок чоловіка Оксани Віктора Медведчука з російською політичною елітою.

Оксана Марченко із чоловіком Віктором Медведчуком
Оксана Марченко із чоловіком Віктором Медведчуком

Цікавий факт було виявлено на теренах інтернету, де 80-річний батько Оксани Михайло Марченко розповідає про своє дитинство, як сім’я залишилася без батька через Другу світову війну. Він розмірковує на тему війни:

Війна нікому не приносить користі, бо по обидва боки помирають люди. Найголовніше, що ми можемо зробити – не допустити, щоб наші діти та онуки знову залишалися без батьків. Що ж ти наробила, війно, скільки доль розбила?

Як було ж батькові-українцю дізнатися, що його дочка стала зрадницею, відомою на весь світ, продала свої почуття за рублі. Хоча багато глядачі впевнені, що людина, яка носить вишиванку, не обов’язково має бути патріотом, а ймовірніше, що вона є шпигуном. На каналі Rostyslove Production детально розказано історію Марченко.

 

Коментатори зовсім невтішно відгукуються про колишню телеведучу:

  • Замолоду людина має обличчя, подароване їй Богом, а у зрілому віці – те, на яке заслужила.
  • Жадібність завжди буває покарана. Гроші замість людяності, честі, совісті, порядності і гідность завжди в результаті позбавляють таку людину і те, й інше.
  • У неї Зеленський винен, а чоловік – святий. А в батька війну розв’язали темні сили, але не зять – перший помічник цих темних сил. Суцільне лицемірство.
  • Продалися за гроші, а потім позбудься всього!! Зганьбилися, втратили Батьківщину… ізгої та відщепенці до кінця свого життя!! І заради чого!

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".