У херсонській області зрізали поле тюльпанів і порадували медиків (Фото)

Фермерами було прийнято рішення зрізати квіти і подарувати їх медичному персоналу. Була влаштована акція добра.

У селі Любимівка, під Каховкою в херсонській області, знаходиться маленька “Голландія”. Раніше туристи приїжджали і милувалися красивими квітами, якими було засаджено кілька полей. Справа в тому, що під час карантину туристи не відвідують міні Голландію. Ніхто не милується полями тюльпанов.

 ""

Тому фермерами було прийнято рішення зрізати квіти і подарувати їх медичного персоналу. Була влаштована акція добра. Загальновідомо, що квіти викликають позитивний настрій у людей.І Особливо такі красиві як тюльпани. А в цей важкий час для медиків позитив дуже необхідний.

Фермер Віталій любить квіти і засадив три роки тому голландськими сортами тюльпанів свою землю.В цьому році фермер планував провести масштабний фестиваль тюльпанів, але пандемія все зруйнувала. Їм планувалося проведення в цьому році фестивалю тюльпанів, проте в зв’язку з карантином ця дія була отложено. Читаючи соцмережі Віталій звернув увагу на один пост, в якому дівчина підказала йому ідею підняти настрій медикам, які щодня ризикують своїм здоров’ям Віталію Шакало, який є директором фермерського господарства, ця ідея понравілась.

Місцевими волонтерами було надано допомогу в реалізації цієї ідеі.

 ""

Волонтер Артем Трач, констатує, квіти подарували радість і посмішку багатьом медікам.

Особливо припали до душі такі подарунки жіночому медичному персоналу. Вони подякували фермера і волонтерів за наданий позітів.

 ""

Директор “Каховської центральної районної лікарні” Олена Мазур, сказала, що після такої акції добра у всього медичного персоналу піднявся настрій і вони більш інтенсивніше почали работать.

Це була не разова акція. Три рази фермер з волонтерами привозив букети тюльпанів в больніцу. На поле ще залишилося багато квітів і готується наступна партія добра.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.