(Відео, Фото) Фура впала з мосту, який був в аварійному стані

Раніше місцеві жителі неодноразово зверталися до влади з проханням про ремонт моста.

Це сталося сьогодні 20.05.2020 роки о 10 годині 30 хвилин в с. Олексіївка Нікопольського району, Дніпропетровської області. Вантажний автомобіль в’їхав на міст і через час звалився прямо в річку.

 ""

Чи не витримала одна з секцій моста. Вона виявилася в аварійному стані. Раніше місцеві жителі неодноразово зверталися до влади з проханням про ремонт моста. При цьому вони вказували, що міст тривалий час знаходиться в аварійному стані. В результаті цієї надзвичайної події авто впало в річку.

 ""

Поруч знаходяться люди кинулися рятувати водія. Коли вони відкрили кабіну, то побачили, що водій не постраждав. Звертатися до лікарні він відмовився.

Цей міст, є єдиною переправою між Капулівка і Покровою.

Схожі статті

Для млинців та оладок готую чудове тісто “Все по 1”: рецепт навіть записувати не треба – легко запам’ятати

Млинці та оладки – ідеальний сніданок на всі випадки життя. З цим універсальним тістом ви зможете готувати як тонкі, так і товсті млинці і навіть пишні оладки.

З цим тістом тонкі млинці виходять смачні та ніколи не порвуться: всі, хто пробував тепер випрошують рецепт

Приготувати тонкі та ароматні млинці інколи може здаватися завданням із зірочкою. Проте завдяки правильному підбору інгредієнтів та техніці, смаження млинців можна перетворити у приємну справу.

Чомусь майже ніхто так не готує гречку, а дарма: вдвічі смачніше, ніж всі звикли. Моя вдала імпровізація

Гречка має дуже своєрідний насичений смак і ця крупа "самостійна", але це не значить, що з нею не можна експериментувати. Цей рецепт саме на такий випадок.