(Відео. Фото) Бабуся Рина, якій 90 років села за штурвал літака

З бабусею Ріной був інструктор, який здійснив зліт і посадку, а вже в повітрі дав покерувати бабусі.

Раніше ця ж бабуся відзначилася своїм роликом, на якому було показано як вона в 90 років виробляє неймовірні трюки на кабріолеті на поле.

 ""

 ""

Звати її Рина, вона живе в Тячівському районі Закарпатської області.Сейчас вона сіла за штурвал літака.

 ""

Відео-ролик був знятий в Коломиї. З бабусею Ріной був інструктор, який здійснив зліт і посадку, а вже в повітрі дав покерувати бабусі.

 ""

Поруч зі старенькою сидів інструктор. Він керував літаком під час зльоту і посадки, а безпосередньо в повітрі бабуся Рина взяла керування літаком на себе і деякий час літак летів під її чуйним керівництвом.

Коли літак сів на аеродром, то Рина так надихнулася польотом, що вирішила пройти навчання і стрибнути з парашутом.

Аккаунт в мережі ведеться її онуком. 90 річна старенькій було нудно на карантині і вона вирішила через інтернет показати на що вона здатна!

Схожі статті

Сподобалося всім і ще просили. Соковита та ароматна вечеря з курячих ніжок: цей рецепт наснився чоловіку

Приготувати смачну та ароматну вечерю, яка точно підкорить серця усіх присутніх, можна взявши курячі ніжки та правильний рецепт. Цю страву готувати не важко, але виходить вона дійсно чарівною.

Якщо у вас є банани і шоколад, приготуйте цей приголомшливий десерт за 5 хвилин: без духовки та желатину

Смачний, ніжний і легкий десерт всього з двох інгредієнтів – не вигадка, а реальність. Скуштувавши цей смаколик, неможливо відгадати, з чого він зроблений.

Тепер доводиться готувати постійно: змішала варений буряк з цими продуктами і вийшов найсмачніший салат

З-поміж десятків рецептів бурякових салатів, цей – найсмачніший. Він соковитий, ситний і злегка пікантний. Такий салат не соромно навіть поставити на святковий стіл.