Жінка протягом 5 місяців посипала сіллю тіло матері, щоб отримувати пенсію

Пенсіонерка, якій 60 років з Одеської області приховувала смерть своєї матері. Жінка запрошувала священика, щоб він освятив будинок.

Жінка встигла отримати 6 тисяч гривень маминої пенсії.

Пенсіонерка, якій 60 років з Одеської області приховувала смерть своєї матері. Це робила вона протягом п’яти місяців, для того, щоб була можливість отримувати пенсію. Навіть найближчі родичі не знали про смерть її мами.

Коли цей випадок розкрився, пенсіонерці оголосили підозру в шахрайстві, з огляду на те, що вона протягом 5 місяців отримувала пенсію.

Далі правоохоронними органами відкрили справу про наругу над тілом, яке вона посипала сіллю.

Про це було повідомлено в 19-30 в сюжеті ТСН.

Чоловік пенсіонерки, також не здогадувався, що в сусідній кімнаті перебувати муміфіковане тіло тещі, так як він є інвалідом і не встає з ліжка.

Жінка запрошувала священика, щоб він освятив будинок, але в кімнату де лежала її мама не пустила.

Коли з нею почали спілкуватися правоохоронні органи, вона говорила без емоцій.Отвечала небагатослівно. До того, що її заарештують і можливо посадять до в’язниці поставилася байдуже. Здається її взагалі не цікавить, що відбувається в світі.

Пенсіонерка попросила свого імені не називати в пресі. Розмовляти погодилася.

Коли їй поставили запитання щодо можливого ув’язнення, відповіла:

“Нехай садять, раз нікого, нехай садять мене. Чи посадять мене, буду я сидіти, залишу цього інваліда. Я інвалід, але я не на групі, нічого “.

Жителі села, не помітили куди зникла старенька (мама пенсіонерки). Їй було 82 роки. Вона також була інвалідом з переломом шийки стегна, не піднімалася з ліжка і не виходила на вулицю.

Сергій Квасницький, який є жителем села Малаівци, розповів, що 82 бабусю ніхто не бачив, ту яку дочка посипала сіллю, і не знали про це.

 ""

Всі жителі села в шоці, пообговорювати, а на тому й закінчили.

Виявила, що бабуся мертва, її внучка, яка приїхала, щоб провідати родичів.

Внучка каже, що коли вона раніше телефонувала і питала про бабусю, то їй говорили весь час, що бабуся спить. Коли вона приїхала потім в гості, то їй теж сказали, що бабусю тільки, що погодували і вона спить. Внучка зайшла в кімнату, а бабуся вже розклалася. Це розповіла житель села Лариса Кушнір. Лариса, сказала, що пенсіонерка все життя була адекватна жінка, що з нею сталося, чому вона так вчинила, ніхто не знає.

До того, як розкрився цей випадок, пенсіонерка отримала 6 тисяч гривень маминої пенсії.

Тому її підозрюють у шахрайстві.

Крім усього іншого поліцією ставиться їй наругу над тілом і зневага до загальноприйнятих людських і релігійним принципам і традиціям. Це карається до 7 років позбавлення волі.

Сергій Чепель, який є начальником Окнянского відділення поліції, розповів, що коли мама пенсіонерки померла вона не повідомила про це нікому, так як у неї погане матеріальне становище. Навіть родичам вона про смерть мами не повідомила.

Не всі жителі села засуджують пенсіонерку. Вони кажуть, що вчинок, який вона зробила, важко зрозуміти. Однак до цього призвело нужденне життя і безпросвітність.

Багато років жінка доглядала за чоловіком і мамою, які були прикуті до ліжка і не вставали. Сама пенсіонерка, також хвора і ледве пересувається. Інвалідність на себе вона не оформила. Коли померла її мама, у не не було грошей навіть на поховання.

Інша мешканка села Малаівци – Світлана Олейниченко, сказала, що вона її не засуджує. Її чоловік ще з молодості інвалід і не встає з ліжка і пенсіонерка весь час за ним доглядала. І мама теж було інвалідом, прикутою до ліжка. Три людини інваліди та жінка ледве ходить. Світлана думає, що пенсіонерка розгубилася і злякалася. Грошей у неї не було.

Староста села, коли їй поставили запитання – чи зверталася пенсіонерка за допомогою до чиновників, відповідати відмовилася.

Поліцією констатується, що ознак психічного розладу у пенсіонерки немає.

Однак, жінці буде необхідно пройти медично-психіатричну експертизу.

Схожі статті

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.

Капуста “Хвилинка”: один в один як квашена. У подруги в гостях взяла рецепт маринованої капусти за добу

Не потрібно витрачати купу часу на приготування квашеної капусти. Розповідаємо, як замаринувати закуску так, аби вона нічим не відрізнялась від такого салату.