На інвалідному візку Києвом проїхалась….панда

Вона перевірила, наскільки вільно містом можуть пересуватися люди на візках. Результати шокували.

Суспільна організація «Доступно.UA» вирішила перевірити, які умови створені у Києві для людей з обмеженими можливостями. Щоб привернути увагу до своєї акції, головного перевіряючого перевдягли у костюм панди. Інспектували наявність та зручність пандусів, працездатність ліфтів у громадських місцях тощо.

Панда
Панда

Панда перевірила залізничний вокзал, станції метро, підземні переходи, парковки та сходи у міських парках. На превеликий жаль, результати виявилися невтішними: пандуси для пересування маломобільних людей є далеко не скрізь, де вони мають бути. А навіть якщо вони є, у більшості випадків користуватись ними незручно, а подекуди взагалі неможливо.

Залишається сподіватися, що міська влада зверне увагу на цю проблему і подбає про справді доступне середовище для маломобільних людей.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Чорний кіт з незвичайними вухами виглядає сумним

Нагадаємо, как красиво подати звичайне куряче філе?

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Матеріал підготувала Ганна Кошева

Популярне

Схожі статті

Ектор Хіменес-Браво особливо не заморочується: робить на паски глазур із 2 інгредієнтів. Каже – ідеальна

Ектор Хіменес-Браво поганого не порадить. На цей раз шеф-кухар вирішив поділитися з українцями рецептом ідеальної глазурі для пасок. Готується зі згущеного та сухого молока.

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Дуже смачний супчик з сирними кульками

Суп з сирними кульками з задоволенням будуть їсти і дорослі і діти. Він виходить наваристим і має яскравий смак. Готується цей суп досить просто та швидко.

Показую, як приготувати соковиту та м’яку буженину: правильно підібрані прянощі — ключ до смачного м’яса

Ароматна буженина з прянощами стане справжньою прикрасою святкового столу. Приготувати таке м'ясо дуже просто, і сьогодні ми поділимось вдалим рецептом.