У Києві під завалами після вибуху житлового будинку знайшли другого загиблого: на місце події виїхав мер столиці

Вибух в багатоповерховому будинку в столиці України відбувся в районі Позняків 21 червня о 10:00.

Вранці в Києві в районі метро Позняки, на перетині вулиці Соломії Крушельницької та проспекту Петра Григоренка, стався вибух у багатоповерховому житловому будинку.

Причиною назвали вибух газоповітряної суміші. За словами мешканців будинку, кілька днів тому у них проводили ремонт лічильників, після чого їх почав турбувати регулярний запах газу в квартирах.

По приїзду рятувальної групи, відразу ж був виявлений перший постраждалий. Його ім’я поки що не розголошується. Через пару годин після роботи на місці події служби з надзвичайних ситуацій, рятувальники заявили про другого загиблого під завалами.

На місце вибуху екстрено виїхав глава столиці Віталій Кличко і голова МВС Арсен Аваков.

Мер Києва додав, що всі постраждалі мешканці будинку можуть переночувати в інтернаті за адресою Харківське шосе 121/3 — там їх забезпечать харчуванням. Кличко додав, що будинок планують розбирати повністю, а свої особисті речі його жителі зможуть отримати після аналізу вибухотехніків по ситуації в будинку.

Оперативна інформація (станом на 12:00 год) ⤵️м. Київ: 21 червня о 10:00 у Дарницькому районі по вул. Соломії…

Opublikowany przez ДСНС України Niedziela, 21 czerwca 2020

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?