Українська поліцейська віддала своє волосся онкохворій 5-річній дівчинці: тепер у дитини щодня нова зачіска

Поліцейська з Буковини відрізала 50 сантиметрів свого волосся, щоб зробити перуки для дітей, хворих на рак.

Капрал поліції Мар’яна Жизномірська впевнена: «Чим більше у світі буде небайдужих людей, тим більше діток ми зможемо зробити щасливими».

Дівчина пожертвувала своє волосся для онкохворих 5-річних дівчаток, які внаслідок хвороби втратили волосся.

Мар’яна Жизномірська
Мар’яна Жизномірська

Мар’яна виховує двох синів. Тому знає як це важливо, щоб діти були щасливими. Вона не пошкодувала своє довге волосся і відрізала 50 сантиметрів. Окрім цього, молода мама разом із професійною спілкою атестованих працівників органів внутрішніх справ оплатили послуги майстра, який виготовляє перуки. Маленька Валерія уже отримала свій довгоочікуваний подарунок до дня народження, а Софійка ще чекає.

Батьки дівчинки поділились знімками, де їх 5-річна донечка позує з розкішним волосся. Тепер дівчинці можна зв’язати і хвостик, і заплести довгу косу. Мама Валерії вдячна поліцейській, що вона не залишилася байдужою і здійснила мрію малечі.

 «Віддавши своє волосся діткам на перуки, я хочу показати всім, наскільки важливо допомагати тим, хто потребує нашої підтримки. Сподіваюся, мою ініціативу продовжать, а відтак більше діток отримають підтримку та любов небайдужих людей.  Маленькі вчинки – це крок до великих справ. Тож закликаю всіх бути добрішими й чуйними, знаходити час і можливість робити маленькі справи для великих цілей.  Допомагати – просто!», – стверджує Мар’яна Жизномірська.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.