«Мурашки по шкірі»: дівчинка з янгольським голосом виконала молитву за батьків (ВІДЕО)

Молитва за батьків нікого не залишить байдужим. Юна виконавиця підкорила мережу.

Маленька дівчинка виконала чуттєву пісню-молитву за батьків. Ніжний і дитячий голос проспівав важливі слова, які знайомі та близькі кожному.

«Допоки є батько і мати, старайтесь їм шану віддати», – співає юна майбутня зірка України. Ці слова неможливо слухати без сліз. Тим більше, коли їх промовляє така чарівна дитина з янгольським голосом.

Відео пісні з’явилось у Фейсбук у спільноті «Ти більше ніж переможець». Молитву за батьків уже переглянуло більше, ніж 1,3 мл користувачів мережі.

До сліз… Сильна пісня – молитва за батьків!

До сліз… Сильна пісня – молитва за батьків!

Opublikowany przez Ты больше чем победитель Niedziela, 21 czerwca 2020

Сильна пісня-молитва підкорила серця багатьох.

«Мурашки по шкірі. Неперевершено», «Великий УКЛІН авторам цього шедевру. А виконавиці 100 раз поклонитись. Молодець», «Красунечка», «Немає слів!!! Супер», – прокоментували учасники спільноти.

Схожі статті

Рецепт передала наша бабуся. Діти з’їдають по 2 штуки кожен за лічені хвилини: пишні булочки “Сметанники”

Булочки "Сметанники" знайомі багатьом із нас із дитинства. Їх нам готували бабусі, також продавали в шкільному буфеті. Сьогодні ми підготували саме цей рецепт, який подарує вам приємну ностальгію.

І чому я не готувала так раніше? Жменька фаршу і пара картоплин: ситна й смачна вечеря за 30 хвилин максимум

Картопля по-турецьки з фаршем на пательні - проста та смачна страва. Прекрасний варіант, щоб нагодувати домашніх ситним обідом, оскільки таке поєднання продуктів додає ситості та пікантності.

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.