Знищені будинки і жертви: лісова пожежа на Луганщині дісталася до Сєвєродонецька

7 липня на території Новоайдарського району в Луганській області виникла масштабна лісова пожежа.

У Луганській області на території Борівського і Охтирського лісництва 6 липня розпочалася масштабна пожежа. Станом на ранок 7 липня пожежу було локалізовано, однак через пориви вітру вогонь почав далі поширюватися по Новоайдарському району.

Вогонь охопив територію площею близько 60 га, з них 20 га верхової пожежі — про це повідомляється в прес-службі ГУ ДСНС України в Луганській області.

Пожар в Луганской области
Пожежа в Луганській області

Порив вітру на Луганщині 7 липня коливався близько 25 м / с, а температура повітря становила 38 градусів за Цельсієм. Через такі погодні умови поширення пожежі розширилося на села Новоайдарського району, а до вечора вогонь дістався до околиць тимчасового обласного центру регіону — Сєвєродонецька.

На момент 19:20 7 липня від пожежі загинуло п’ять осіб, близько десятка госпіталізовані. За повідомленнями ДСНС вогонь знищив понад 30 житлових і 80 дачних будинків.

Станом на 17:00 до гасіння пожежі залучено 361 чоловік та 85 одиниць техніки.

Пожар в Луганской области
Пожежа в Луганській області

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.